2 Artikel(en)

per pagina

2 Artikel(en)

per pagina

Magnesiumpoeder blokken:

Standaard magnesiumpoeder vind je hier in de vorm van magnesium blokken. Deze magnesium blokken zijn verkrijgbaar per 8 stuks.

Magnesium poeder ballen:

Van Harbringer zijn er de magnesiumpoeder ballen. Deze ballen zijn gevuld met magnesiumpoeder waardoor het poeder snel en gemakkelijk op de handen gesmeerd. De magnesiumpoeder ballen bieden net dat beetje meer comfort en gemak.

Vloeibare magnesium:

Ook vind je hier vloeibare magnesium in een flesje. Dit is heel gemakkelijk in gebruik omdat je nu alleen nog maar wat vloeistof op je handen hoeft te smeren. 

Muscle Power Advies:

Welke vorm magnesium jij het beste kan gebruiken? Magnesiumpoeder blokken, magnesium vloeistof of de ballen, ze werken allemaal goed. Ons advies is om te gaan voor hetgeen dat je gewend bent, of probeer eens iets anders uit. Uiteindelijk zorgen al onze magnesium productne voor extra grip en gaat het om persoonlijke voorkeur. 

Deze zijn gemakkelijk Bij het sporten kunnen de handen klam worden door het zweten, daar door heb je minder grip en kunnen de handen wegglijden. Een beetje magnesiumpoeder kan het verschil betekenen in grip en prestaties.