Magnesium Blokken

Dit essentiële fitnessaccessoire helpt je om een stevige grip te behouden tijdens intensieve workouts. Het absorbeert vocht en zweet, waardoor je handen droog en stroef blijven voor een betere controle en grip op de gewichten. Verbeter je prestaties en voorkom onnodig slippen met het magnesiumpoeder van Muscle Power!

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Muscle Power Fitness accessoires


Er zijn allerlei fitness accessoires die worden gebruikt om fysieke activiteiten te vergemakkelijken, te verbeteren of uit te breiden. Er zijn verschillende soorten fitness accessoires, zoals: Magnesium.

Magnesiumpoeder is ontzettend handig bij zware oefeningen. Als de handen gaan zweten dan worden ze glad en kun je, je grip verliezen. Magnesium poeder zorgt ervoor dat je grip blijft houden, ook wanneer je zweet. 

Magnesiumpoeder blokken:

Magnesium blokken zijn een onmisbaar item in elke sportschool. Ze zorgen voor extra grip en voorkomen uitglijden tijdens oefeningen, terwijl ze ook zweet absorberen en handen droog houden om blaren te voorkomen. Voor krachtsporters zijn ze essentieel voor extra controle bij het vasthouden van zware gewichten en om ongelukken te voorkomen. Zorg ervoor dat je sportschool voldoende voorraad heeft van deze must-have, voor maximale veiligheid en comfort tijdens het sporten.

Standaard magnesiumpoeder vind je hier in de vorm van magnesium blokken. Deze magnesium blokken zijn verkrijgbaar per 8 stuks.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over magnesiumpoeder? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl