Magnesium Blokken

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Muscle Power Fitness accessoires

Er zijn allerlei fitness accessoiresdie worden gebruikt om fysieke activiteiten te vergemakkelijken, te verbeteren of uit te breiden. Er zijn verschillende soorten fitness accessoires, zoals: Magnesium.

Magnesiumpoeder is ontzettend handig bij zware oefeningen. Als de handen gaan zweten dan worden ze glad en kun je, je grip verliezen. Magnesium poeder zorgt ervoor dat je grip blijft houden, ook wanneer je zweet. Uiteraard hebben we verschillende varianten magnesiumpoeder.

Magnesiumpoeder blokken:

Standaard magnesiumpoeder vind je hier in de vorm van magnesium blokken. Deze magnesium blokken zijn verkrijgbaar per 8 stuks.

Magnesium poeder ballen:

Van Harbinger zijn er de magnesiumpoeder ballen. Deze ballen zijn gevuld met magnesiumpoeder waardoor je het poeder snel en gemakkelijk op de handen smeert. De magnesiumpoeder ballen bieden net dat beetje meer comfort en gemak.

Vloeibare magnesium:

Ook vind je hier vloeibare magnesium in een flesje. Dit is heel gemakkelijk in gebruik omdat je nu alleen nog maar wat vloeistof op je handen hoeft te smeren. 

Muscle Power Advies:

Welke vorm magnesium jij het beste kan gebruiken? Magnesiumpoeder blokken, magnesium vloeistof of de ballen, ze werken allemaal goed. Ons advies is om te gaan voor het geen dat je gewend bent, of probeer eens iets anders uit. Uiteindelijk zorgen al onze magnesium producten voor extra grip en gaat het om persoonlijke voorkeur. 

Deze zijn gemakkelijk bij het sporten kunnen de handen klam worden door het zweten, daar door heb je minder grip en kunnen de handen wegglijden. Een beetje magnesiumpoeder kan het verschil betekenen in grip en prestaties.

En kijk ook zeker bij de rest van ons halters en gewichten assortiment.