Magnesium Blokken

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Muscle Power Fitness accessoires

Er zijn allerlei fitness accessoires die worden gebruikt om fysieke activiteiten te vergemakkelijken, te verbeteren of uit te breiden. Er zijn verschillende soorten fitness accessoires, zoals: Magnesium.

Magnesiumpoeder is ontzettend handig bij zware oefeningen. Als de handen gaan zweten dan worden ze glad en kun je, je grip verliezen. Magnesium poeder zorgt ervoor dat je grip blijft houden, ook wanneer je zweet. 

Magnesiumpoeder blokken:

Magnesium blokken zijn een onmisbaar item in elke sportschool. Ze zorgen voor extra grip en voorkomen uitglijden tijdens oefeningen, terwijl ze ook zweet absorberen en handen droog houden om blaren te voorkomen. Voor krachtsporters zijn ze essentieel voor extra controle bij het vasthouden van zware gewichten en om ongelukken te voorkomen. Zorg ervoor dat je sportschool voldoende voorraad heeft van deze must-have, voor maximale veiligheid en comfort tijdens het sporten.

Standaard magnesiumpoeder vind je hier in de vorm van magnesium blokken. Deze magnesium blokken zijn verkrijgbaar per 8 stuks.

En kijk ook zeker bij de rest van ons halters en gewichten assortiment.