0
€ 0,00
Gewichten

Magnesiumpoeder

Magnesiumpoeder kopen?

Magnesiumpoeder is ontzettend handig bij zware oefeningen. Als de handen gaan zweten dan worden ze glad en kun je, je grip verliezen. Magnesium poeder zorgt ervoor dat je grip blijft houden, ook wanneer je zweet. Uiteraard hebben we verschillende varianten magnesiumpoeder.

Magnesiumpoeder blokken:

Standaard magnesiumpoeder vind je hier in de vorm van magnesium blokken. Deze magnesium blokken zijn verkrijgbaar per 8 stuks.

Magnesium poeder ballen:

Van Harbringer zijn er de magnesiumpoeder ballen. Deze ballen zijn gevuld met magnesiumpoeder waardoor het poeder snel en gemakkelijk op de handen gesmeerd. De magnesiumpoeder ballen bieden net dat beetje meer comfort en gemak.

Vloeibare magnesium:

Ook vind je hier vloeibare magnesium in een flesje. Dit is heel gemakkelijk in gebruik omdat je nu alleen nog maar wat vloeistof op je handen hoeft te smeren. 

Muscle Power Advies:

Welke vorm magnesium jij het beste kan gebruiken? Magnesiumpoeder blokken, magnesium vloeistof of de ballen, ze werken allemaal goed. Ons advies is om te gaan voor hetgeen dat je gewend bent, of probeer eens iets anders uit. Uiteindelijk zorgen al onze magnesium productne voor extra grip en gaat het om persoonlijke voorkeur. 

Deze zijn gemakkelijk Bij het sporten kunnen de handen klam worden door het zweten, daar door heb je minder grip en kunnen de handen wegglijden. Een beetje magnesiumpoeder kan het verschil betekenen in grip en prestaties.

Wij zijn met vakantie
In verband met vakantie is Muscle Power tot en met maandag 31 juli gesloten. U kunt de bestelling gewoon plaatsen, we leveren weer vanaf 1 augustus goederen uit. Daarom bieden we speciaal voor uw geduld 10% korting op alle artikelen, korting geldt ook op de al afgeprijsde artikelen, voer bij het afrekenen actiecode: MPZOMER17 in. Wij wensen u een hele fijne zomer vakantie toe.