Fitness vloeren

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Dutch Product
 2. Dutch Product
 3. Dutch Product
 4. Dutch Product
 5. Nieuw
  Dutch Product
 6. Dutch Product
 7. Dutch Product
 8. Dutch Product
 9. Aanbieding
per pagina

Op zoek naar een goede fitnessvloer?


Muscle Power heeft een ruim assortiment aan fitness vloeren en sport vloeren. Van rubberen vloeren t/m. kunstgras met een hoge vezeldichtheid zodat het geschikt is voor zware fitness en crossfit trainingen. Een goede fitnessvloer is belangrijk voor de veiligheid van de vloer, equipment en de sporter. Maar denk ook eens aan andere zaken, zoals geluidsdemping, duurzaamheid, belastbaarheid, reuk en hygiëne. 

Goed, veilig en uitstraling

Sporten doe je op een goede sportvloer. Niet alleen voor het behoud van de sportvloer én alle kracht- en fitness-equipment, apparatuur. Elke sportruimte krijgt een goede vibe met een fitnessvloer: de ruimte ziet er professioneel uit en het geluid van halters, gewichten wordt actief gedempt.

Wat voor fitness vloer je ook zoekt: rubberen vloertegels voor krachtsport of kunstgras matten voor crossfittrainingen. Bij Muscle Power bieden we je een ruimte keuze aan fitness vloeren. Ideaal voor crossfit, fitness, fysio-praktijken en sportscholen. Zo zijn er vloeren die extreem glad zijn, maar ook vloeren speciaal voor outdoor.

Fitness vloertegel met een hoge vezeldichtheid!

Bij Muscle Power hebben wij verschillende sportvloeren. Ga voor de fitness tegels van rubber of kunstgras, sprinttracks. Elk type fitness vloertegel heeft een hoge vezeldichtheid. Dit maakt de vloeren geschikt voor zware fitness- en crossfit-trainingen. De vloeren zijn makkelijk schoon te maken en geven je sportschool of fysio een professionele uitstraling.

Rubberen Fitness Vloer

Of je nu thuis of in de sportschool of bij een fysio aan fitness doet: die vloer wil je beschermen. Stel je voor dat je een dumbbell of kettlebell laat vallen op je vloer, of erger nog, een halterstang! Een goede fitness vloer van rubber is dus belangrijk.

Voor je home-gym huis kun je kiezen voor rubberen puzzeltegels. Deze fitness tegels zijn gemakkelijk in elkaar te klikken. Maar ook hebben wij rubberen fitness vloeren die harder zijn geperst dan de standaard tegel. Bijvoorbeeld de Rubber Fitnesstegel Extreme. De zeer extreem fijne korrel in deze tegel zorgt voor een extreem/uiterst gesloten oppervlakte, waardoor de tegel hygiënischer is dan de gemiddelde tegel. Perfect voor in ruimtes waar met zwaardere gewichten wordt getraind, en waar flink gezweet wordt.

Als je op een rubber vloer fitness oefeningen doet, dan hoef je je geen zorgen te maken over het beschadigen van de vloer. De rubberen vloermat fitness gaat over de bestaande vloer heen. Zo heb je meteen minder geluidsoverlast als er bijvoorbeeld een halter op de vloer terecht komt. Ook hebben de fitness-gewichten minder te verduren door de rubber demping en gaan dus langer mee.

Sportvloer: Sprinttracks en lifting platforms

Naast rubberen vloeren, hebben we bij Muscle Power ook sprinttracks en lifting platforms.

Een lifting platform is een rubber sportvloer met een metalen rand Deze zijn in het bijzonder geschikt voor gewichtheffen. Het rubberen oppervlak van een lifting platform is schok, shock, absorberend. Hierdoor heb je minder snel schade aan je houten vloer en de apparaten.

Sprinttracks zijn matten, kunstgras, met korte vezels. Ze worden op maat gemaakt voor jouw ruimte of vloer. Een sprinttrack geeft elke ruimte meteen een flinke dosis professionaliteit en is functioneel in gebruik. Doordat de vezels een hoge dichtheid hebben, is deze sportvloer slijtvast en gaat hij bovendien langer mee. Ideaal dus voor intensieve trainingen. Denk daarbij eens bijvoorbeeld aan het duwen en trekken van zware sleds. En de vloer is gemakkelijk schoon te houden.

De Budget-line Sporttrack is er in twee breedtes, 2 en 4 meter, en kan in de lengte variëren van 5 tot 25 meter. Bij Muscle Power leveren we deze sporttrack op de centimeter nauwkeurig, zodat hij perfect past. Deze sporttrack is in acht kleuren leverbaar. Wij le nog meer mogelijkheden? De sporttrack laten bedrukken? Een ander maat? Of een ander kleurtje? Kijk dan naar de custom-made Heavy Sprinttracks.

Bepaal nu welke vloer geschikt is voor jou!

Wij hebben extra informatie samengesteld waar je bijvoorbeeld de 3 do's en meer informatie kunt nalezen. En nog belangrijker, waar jij voor jouw gym de beste vloer kunt kiezen. Klik hier.

Denk eens aan rubberen vloeren te combineren met sprinttracks.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over fitness vloeren? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl.