Nekbeschermers

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gewichthef nekbeschermers online kopen?


Nekbeschermers worden gebruikt bij het gewichtheffen om het risico op nekletsel te verminderen. Tijdens het heffen van zware gewichten kan er veel druk op de nek komen te staan, wat erg oncomfortabel is en eventueel kan leiden tot nekletsel zoals spierscheuringen, gewrichtsproblemen of zelfs hernia's.

Een nekbeschermer kan helpen om deze druk te verminderen door het gewicht te verdelen over een groter oppervlak van de nek en schouders.

De spreekwoordelijke gewichthef "muur"

Het gebruik van een nekbeschermer kan ook helpen om mentale belemmeringen te overwinnen die sommige gewichtheffers ervaren tijdens het heffen van zware gewichten, omdat het hen een extra gevoel van bescherming en zekerheid kan geven.

Het is belangrijk om te onthouden dat nekbeschermers geen vervanging zijn voor goede techniek en voorzichtigheid tijdens het gewichtheffen, en dat het altijd beter is om te voorkomen dat letsel optreedt dan om het te behandelen nadat het al is ontstaan.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over nekbeschermers? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl