Macebell

Maak je krachttraining compleet met de unieke en effectieve Macebells. Deze speciale trainingshulpmiddelen helpen je bij het opbouwen van kracht, verbeteren van stabiliteit en vergroten van mobiliteit. Met een breed scala aan Macebells kun je jouw training naar een hoger niveau tillen en jezelf uitdagen op nieuwe manieren. Ontdek de kracht van de Macebell en bereik je fitnessdoelen met Muscle Power!

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Muscle Power Macebell


Macebell Trainen met een Macebell kan een uitdagende en effectieve manier zijn om de kernspieren, schouders en onderarmen te versterken.

Een Macebell is een trainingshulpmiddel dat lijkt op een middeleeuwse knots met een lange steel en een zware metalen bal aan het uiteinde.

Het gebruik van een Macebell tijdens het trainen kan de functionele kracht en stabiliteit verbeteren. De onstabiele aard van de Macebell vereist dat het lichaam zich aanpast aan de beweging en de balans bewaart, waardoor de kernspieren worden geactiveerd en versterkt.

Door het zwaaien van de Macebell worden de schouderspieren en -gewrichten op een unieke manier getraind, waardoor de schouders sterker en mobieler worden. Met de Muscle Power Macebells kun je je grip versterken, schouders en je hele core trainen. De training met een Macebell verbetert je balans en coördinatie.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over Wall Balls? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl.