Cardio

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 45

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Bij 'cardio' denken we meestal alleen aan het hart en de cardiovasculaire componenten ervan. Het cardiotrainen versterkt echter ook de luchtwegen en het spierstelsel. Als we cardiotrainen in onze fitnessroutines versterkt het de prestaties. Bovendien werkt cardiotrainen goed bij het verbranden van overtollige calorieën en dus vet.

Over het algemeen zou je drie tot vier keer per week een cardiotraining moeten inpassen, elke keer gedurende 30 minuten tot een uur. Ons lichaam is extreem adaptief en kan dus ook heel snel weer aan kracht verliezen, dus is het belangrijk om consistent te blijven trainen. Hoe meer we dat doen, hoe beter de resultaten en je verbetert jouw uithoudingsvermogen. Dus regelmatig trainen is heel belangrijk.

Op zoek naar een cardio-toestel om je conditie te verbeteren? Dan ben je bij Muscle Power aan het goede adres. Wij hebben diverse cardio apparaten om je te helpen met je trainingsdoelen. Hieronder zijn een aantal apparaten uit ons assortiment kort beschreven.

Airbikes

De Airbike is een ideaal apparaat om je conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren. Door de krachtige weerstand is het mogelijk je boven- en onderlichaam tegelijkertijd te trainen. Hier kan je zelf kiezen welk weerstandsniveau het best bij jou past!  

Airrunner

De AirRunner is een loopband gebouwd voor een intense training waarmee je meer calorieën kan verbranden als een normale loopband. Dit heeft er mee te maken dat bij een AirRunner geen motor aanwezig is en de Airrunner puur op jou energie voortbeweegt. Het apparaat heeft dan ook geen stroom nodig, waardoor het een zeer ecologisch product is. 

Roeitrainer

Met de roeitrainer zorg je ervoor dat je zowels conditie als spiermassa opbouwt. De roeitrainer is een erg populair product bij crossfitters, omdat je in een korte tijd een goede conditie kan opbouwen. Voordeel van de roeitrainers is dat je tijdens je workout alle spiergroepen mee pakt.

Skierg

De Skierg is speciaal gemaakt op basis van het langlaufen, door de vele bewegingen die je er tijdens je workout mee uitvoert is dit een heel efficient product waarmee je je hele lichaam kan trainen. 

Loopband

De loopband is een veelzijdig trainapparaat. Je kunt zelf kiezen welke mogelijkheden voor jou belangrijk zijn. Van veel programma's en veel instellingen. Zodat jij jouw training zo lang mogelijk vol kunt houden.

Airrunner

De airrunner is heel speciaal. Jij bepaalt hoe snel je gaat. En alles wordt aangedreven door jouw eigen lichaam. Hierdoor train je intensief.

Hometrainer

Er zijn heel veel modellen van hometrainers. Allemaal met uiteenlopende specificaties. Wel hebben ze een ding gemeen. Ze kunnen jou helpen bij het opbouwen en op conditie houden. Wil jij een hometrainer met muziek, of met een ipad steun? Het kan allemaal.

Crosstrainer

Met een crosstrainer zet je het hele lichaam aan het werk. De vele instelmogelijkheden maken elke training optimaal. Er zijn tal van trainingsprogramma's aanwezig. 

Spinningfiets

Met de spinningfiets ga je op de fiets een heel traject afwerken. Van licht werk t/m het zware werk. De trappers blijven doorgaan. Dat betekent aanpoten. Maar ook goed trainen.

Climber/Stepper

Voor stevige benen en billen zijn de climber/stepper apparaten het aangewezen trainingsmiddel. Er zijn heel veel instelmogelijkheden waarmee jij jouw persoonlijke trainingsprogramma en conditie kunt opbouwen.

Juiste apparaat voor jou?

Van een hometrainer, bike, roeier t/m een loopband. Wij hebben de juiste apparaten voor jouw private gym, jouw sportschool, jouw fysio, jouw bedrijf of jouw hotel. Met eenvoudig in te stellen functies, hartslagenmonitoring t/m handige opties zoals steunen voor jouw tablet.

Heb je vragen? Neem contact met ons op.