Climber/Stepper

Ontdek onze collectie climbers en steppers, perfect voor een veelzijdige workout. Deze machines bootsen klimbewegingen na en activeren diverse spiergroepen, terwijl ze ook je cardiovasculaire gezondheid verbeteren. Met instelbare weerstand bieden ze een uitdagende manier om je fitnessdoelen te bereiken. Til je training naar een hoger niveau met onze hoogwaardige climbers en steppers.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Climbers en Steppers


Climber-stepper
Als je geen trap hebt die je kunt gebruiken om je lichaam tegen de zwaartekracht in te bewegen en een geweldige calorie verbrandende training uit te voeren, is een andere optie om een stepper of climber te gebruiken.

De climber als trainingsapparaat
Oefeningen waarbij je tegen de zwaartekracht in moet gaan, zijn niet beperkt tot steppers of climbers. Een climber ziet er een beetje uit als een minitrap. Terwijl je stapt, gaan de treden van de machine naar beneden, vergelijkbaar met de manier waarop de baan van een loopband beweegt, maar dan omhoog. Je traint de basisspiergroepen, inclusief de quadriceps, billen en hamstrings.

Waarom een stepper of climber kopen?
De climber/stepper zorgt voor een sterke calorie verbranding doordat de spieren flink aan het werk gezet worden. Jij bepaalt het tempo en de training. Hierdoor train je lekker intensief. 

Varieren in training
Als je een stepper of climber voor een langere tijd gebruikt, ga je merken dat de repetitieve beweging niet snel vervelen omdat je de manier waarop je loopt kunt variëren. Je kunt stappen overslaan of zijwaarts lopen, waardoor je varieert in training en beweging en je spieren op heel verschillende manieren traint.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over climbers en steppers? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl