Climber/Stepper

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Climber-stepper
Als je geen trap hebt die je kunt gebruiken om je lichaam tegen de zwaartekracht in te bewegen en een geweldige calorie verbrandende training uit te voeren, is een andere optie om een stepper of climber te gebruiken.

De climber als trainingsapparaat
Oefeningen waarbij je tegen de zwaartekracht in moet gaan, zijn niet beperkt tot steppers of climbers. Een climber ziet er een beetje uit als een minitrap. Terwijl je stapt, gaan de treden van de machine naar beneden, vergelijkbaar met de manier waarop de baan van een loopband beweegt, maar dan omhoog. Je traint de basisspiergroepen, inclusief de quadriceps, billen en hamstrings.

Waarom een stepper of climber kopen?
De climber/stepper zorgt voor een sterke calorie verbranding doordat de spieren flink aan het werk gezet worden. Jij bepaalt het tempo en de training. Hierdoor train je lekker intensief. 

Varieren in training
Als je een stepper of climber voor een langere tijd gebruikt, ga je merken dat de repetitieve beweging niet snel vervelen omdat je de manier waarop je loopt kunt variëren. Je kunt stappen overslaan of zijwaarts lopen, waardoor je varieert in training en beweging en je spieren op heel verschillende manieren traint.