Hier vindt je een overzicht van verhaaltjes die door ons geschreven zijn, of door professionele sporters die onze producten gebruiken. Veel leesplezier!
 
Klik op de afbeeldingen om de blogs te zien.

Over Muscle Power

Wij zijn Muscle Power, leverancier van sport-, krachtsport- en fitnessartikelen. Opgericht in 2006, de eerste vijf jaar van ons bestaan brachten we door in Zevenaar en sinds 2011 zijn we gevestigd in Doesburg. 

Wat willen we?

Sinds het begin bouwt Muscle Power onvermoeibaar aan een aanbod die gewaardeerd wordt door zowel sportamateurs en professionials. Daarbij durven we ook te experimenteren; we pionieren regelmatig met nieuwe producten die op maar weinig plekken te verkrijgen zijn en laten ons daarin adviseren door deskundige sporters. Ons motto is Fit = Fun: je moet plezier uit sport halen, zodat je lekker in je vel gaat zitten!

Waar gaat deze blog over?

Je kan naar onze blog gaan door op het plaatje hiernaast te klikken. In de Muscle Power blog hebben we het over veel verschillende onderwerpen - niet alleen over onszelf, onze producten en activiteiten, maar ook over hoe je goed sport en welke nieuwe ontwikkelingen er zijn in de fitnesswereld. Ook brengen we je graag in contact met professionals. Kijk hieronder maar. Lees hier meer over Muscle Power.

Over Renske

Renske Winters is van het bouwjaar 1976. Vanaf haar 19e is ze begonnen met het wedstrijdschaatsen en het echte trainen. De schaatssport is haar speelveld. Een sport waarbij techniek, uithoudingsvermogen, kracht en lenigheid samenkomen. Deze moeten perfect in balans zijn om te scoren tijdens het racen. En... Renske heeft veel wedstrijden gereden en gewonnen. Vanaf 2008 heeft ze aan vele Master wedstrijden deelgenomen met in de prijzenpot; 5x een gouden plak, WK Allround, en 6x een gouden plak, WK Sprint. Om in topvorm te blijven is ze als extra training ook wedstrijden gaan wielrennen. Ze heeft ervaren hoe je je als sporter moet ontwikkelen. Fysiek én mentaal. Op relatief late leeftijd heeft ze de wedstrijdsport opgepakt, én op 40 jarige leeftijd persoonlijke records gereden en wedstrijden gereden met de dames profwielrensters op de fiets. Renske is daarnaast actief met haar bedrijf Sporterinbalans en geeft ze schaatstrainingen, diverse clinics, bootcamps en advies. Lees hier meer over Renske.

Waar gaat deze blog over?

Vanuit haar ervaring zal Renske voor Muscle Power regelmatig onderwerpen die haar opvallen onder het voetlicht brengen en uitdiepen.

Over Mattijn

Mattijn verzorgt de Personal Training en Small Group Trainingen binnen Herdt Sports. Mattijn heeft in het verleden intensief aan boksen en kickboksen gedaan. Hij heeft dit jarenlang op wedstrijdniveau uitgeoefend. Vanaf zijn puberteit doet hij aan krachtsport / fitness. Jaren geleden heeft hij kennis gemaakt met de kettlebell en is zijn passie hiervoor uitgegroeid tot een expertise! Kortom op meerdere vlakken ervaringen welke hij over kan brengen op de sporters Mattijn heeft diverse opleidingen afgerond bij opleidingsinstituut Overload Worldwide. Denk aan Master Kettlebell en Powersled instructeur, Personal trainer, Hormoon/Voeding opleiding en Mylogenics. Hij heeft daarnaast bijscholing gehad in diverse takken zoals gewichtheffen, krachttraining en voeding. Lees hier meer over Mattijn.

Waar gaat deze blog over?

Specialiteiten waar Mattijn zich mee bezighoudt zijn: Krachttraining, Afvallen, Kettlebell training, Powersled training, Boks/kickboks pads training.

Over Rob

Rob is de eigennaar van een "fitnesskerk": een boutique fitness studio waar personal training en personal group training de boventoon voeren. Juiste houding, uitvoering en veiligheid staan hoog in het vaandel bij Rob. Rob heeft veel gedaan in de sportwereld: vechtsport (karate & kickboxing), bodybuilding, fitness en groepslessen tot vitaliteitstherapeut en beweegdeskundige. Hij brengt iedere klant naar zijn/haar doel met inachtneming van situatie, achtergrond en leefstijl. 

Waar gaat deze blog over?

Rob's heeft het over: functioneel trainen, kettlebells, sandbags, power pivots, small group training, workshops voor andere trainers, en hoe best te revalideren. Lees hier meer over Rob.