Hexa Dumbbell per stuk

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hexa dumbbells Online kopen?

De Hexa dumbbells van Muscle Power zijn de ultieme keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige gewichten. Met hun verchroomde handvaten en gietijzeren koppen, die voorzien zijn van een stevige rubberen coating, bieden ze niet alleen stijl, maar ook duurzaamheid.

De dikke rubberlaag op de koppen beschermt niet alleen jouw vloer tegen krassen, maar vermindert ook direct het geluid als je de dumbbells neerlegt of per ongeluk laat vallen. Dit maakt ze erg bruikbaar en praktisch voor sportscholen, crossfit en fysio.

Grote keuze in Dumbbells bij Muscle Power

Bij Muscle Power kun je de hexa dumbbells gemakkelijk per stuk bestellen en ze zijn verkrijgbaar in gewichten van 1 tot 60kg, zodat je altijd de perfecte gewichten kunt kiezen voor jouw training.

Welke Dumbbells zijn geschikt voor mij?

Het is voor ons erg moeilijk om een specifieke gewichtsreeks te geven voor beginners of gevorderden, omdat dit sterk kan variëren afhankelijk van de individuele fitnessniveaus en doelen van mensen. Sommige beginners kunnen bijvoorbeeld al wel 30 kg aan kunnen, terwijl anderen misschien pas na enkele weken of maanden op dit niveau zullen zijn.

Hieronder geven we een indicatie van wat mogelijke gewichtsranges kunnen zijn voor beginners en gevorderden, maar houd er rekening mee dat dit slechts als richtlijn dient en dat het belangrijk is om de gewichten te kiezen die het beste bij jouw fitnessniveau en doelen passen:

Beginners:

  • 1-10 kg: dit kan een goede gewichtsreeks zijn voor mensen die net beginnen met krachttraining of voor mensen die al enige tijd trainen, maar nog niet in staat zijn om zware gewichten aan te kunnen.
  • 10-20 kg: dit kan een goede gewichtsreeks zijn voor mensen die al enige tijd trainen en hun kracht en uithoudingsvermogen willen verbeteren.

Gevorderden:

  • 20-30 kg: dit kan een goede gewichtsreeks zijn voor mensen die al enige tijd trainen en hun kracht en uithoudingsvermogen op een hoog niveau hebben gebracht.
  • 30-40 kg: dit kan een goede gewichtsreeks zijn voor mensen die al lange tijd trainen en hun kracht en uithoudingsvermogen op een zeer hoog niveau hebben gebracht.

Houd er rekening mee dat de bovenstaande gewichtsranges slechts als indicatie dienen en dat het belangrijk is om te luisteren naar je lichaam en te werken met gewichten die uitdagend, maar nog steeds behapbaar zijn voor jou. Het is ook belangrijk om te onthouden dat het niet alleen gaat om het heffen van zware gewichten, maar ook om de juiste techniek te gebruiken om het risico op blessures te verminderen. Als je twijfelt over welke gewichten het beste bij jou passen, raadpleeg dan een professioneel, zoals een personal trainer of fysiotherapeut.

Met de Hexa dumbbells van Muscle Power kun je jouw kracht en uithoudingsvermogen op een professionele manier verbeteren. Bestel nu jouw set en start vandaag nog met je training!

Wil jij met Muscle Power Dumbbells trainen in jouw sportschool?

Wij bieden niet alleen een ruime selectie van topkwaliteit sportapparatuur, maar geven ook graag advies en denken mee over de totale inrichting van je zaak. Onze ervaren professionals hebben al talloze sportscholen en crossfit boxen succesvol ingericht en weten precies wat er nodig is om jouw doelgroep aan te spreken en te behouden.

Wil jij professioneel advies of een offerte op maat? Bel ons : 0313 750727 of mail ons.

En kijk ook zeker bij de rest van ons halters en gewichten assortiment.