Nieuw
Muscle Power
MP1057 Multigrip Houten Ringen set
MP1057 Multigrip Houten Ringen set MP1057 Multigrip Houten Ringen set MP1057 Multigrip Houten Ringen set MP1057 Multigrip Houten Ringen set MP1057 Multigrip Houten Ringen set MP1057 Multigrip Houten Ringen set
Details
Aanvullende informatie

MP1057 Multigrip Houten Ringen set

MP1057 Multigrip Houten Ringen set

Deze houten gymnastiek-klimringen zijn een fantastische manier om je spierkracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en behendigheid te verbeteren. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende workout of naar een leuke manier om acrobatische trucs te oefenen, klimringen bieden iets voor iedereen. Met deze ringen heb je all-in-one apparatuur om te klimmen en klauteren!

Klimringen hebben 3 holtes van verschillende dieptes: 10, 15 en 22 mm. Daarom kun je van beginnersmodus helemaal naar gevorderd gaan. Bovendien zijn klimringen zo gevormd dat de riemen worden gestabiliseerd en je de normale training nog beter kan doen.

Ringen zijn gemaakt van hoogwaardig Baltisch berken multiplex met een perfecte schuurafwerking om een veilige grip en lifetime-garantie mogelijk te maken. Ringen van dat multiplex zijn ook veilig om buiten te gebruiken bij natte omstandigheden, maar we raden je aan om ze op droge plaatsen op te slaan.

Verstelbare riemen zijn gemakkelijk te gebruiken - gymnastiekringen kunnen binnen enkele seconden worden ingesteld voor training. Met 4 meter lengte en zichtbare hoogtemarkeringen kunnen ze tot 700 kg dragen - hetzelfde geldt voor gymnastiekringen!

€ 79,94
Incl. BTW
Op voorraad