Crossfit Rigs - Wand Modellen

Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Dutch Product
 2. Dutch Product
 3. Dutch Product
 4. Dutch Product
 5. Dutch Product
 6. Dutch Product
 7. Dutch Product
 8. Dutch Product
 9. Dutch Product
 10. Dutch Product
 11. Dutch Product
 12. Dutch Product
 13. Dutch Product
 14. Dutch Product
 15. Dutch Product
 16. Dutch Product
 17. Dutch Product
 18. Dutch Product
 19. Dutch Product
 20. Dutch Product
 21. Dutch Product
 22. Dutch Product
 23. Dutch Product
per pagina

Wall Mounted Crossfit rigs

Aan de muur bevestigde Crossfit rigs zijn een populair stuk fitnessmateriaal, en niet voor niets. Ze bieden een aantal voordelen ten opzichte van andere toestellen zoals:

 

 • Veelzijdigheid - Crossfit rigs kunnen worden gebruikt voor een verscheidenheid aan oefeningen, waaronder pull-ups, chin-ups, dips, muscle-ups, en nog veel meer. Deze veelzijdigheid maakt ze een ideale keuze voor mensen die een verscheidenheid aan workouts willen doen
 • Duurzaamheid - Crossfit rigs zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik. Dit maakt ze een verstandige investering voor mensen die van plan zijn om ze vaak te gebruiken.
 • Ruimte-efficiëntie - Aan de muur bevestigde Crossfit rigs nemen zeer weinig ruimte in beslag in vergelijking met andere soorten fitnesstoestellen. Dit maakt ze ideaal voor mensen die beperkte ruimte hebben in de crossfit box of misschien wel thuis.

Crossfit Rig kwaliteit
Onze crossfit rigs zijn van hoge kwaliteit en worden geproduceerd in Nederland. De rigs die in de webshop staan zijn voorbeeldmodellen, deze modellen kunnen zo overgenomen worden of worden speciaal aangepast naar jouw wens. Hiervoor wordt een speciaal, op maat gemaakte, 3D tekening gemaakt. Als alles is goedgekeurd wordt de productie van het Rig gestart. Het Crossfit rig is afgewerkt met een Kathodische Tauch Lackierung lak, KTL is een elektrostatisch verfproces waarbij het te verven deel in een vloeistofbad wordt ondergedompeld. Voor de grepen wordt aangeraden om een fijn korrelstructuurverf te gebruiken i.v.m. de grip. Het is ook mogelijk de CrossFit rigs te voorzien van een poedercoating met fijnstructuur. Hierdoor verlies je geen grip met de onderdelen van het rek. Dit is een wat fijne korrel die prettig aanvoelt tijdens de oefeningen.

Crossfit Rig Buiten
De crossfit rigs zijn ook in een 'buiten-uitvoering'te leveren, Dit kan door een speciale coatingslaag aan te brengen.

Eigenlijk zijn de mogelijkheden dus gewoon eindeloos. Aarzel daarom ook niet om contact met ons op te nemen voor al je vragen. Via de telefoon 0313 – 750 727. of email ons.

Semper Crossfit

Opzoek naar meer crossfit producten? Check dan de overzichtspagina van onze voor een groot aantal verschillende artikelen. Voor zowel beginnende crossfitters als ver gevorderde.