0
€ 0,00

Leg press

Leg press apparaten

Het mag eigenlijk niet ontbreken in de gym, een leg press apparaat. Niet iedereen wilt squaten, daarom kan je met de leg press apparaten zo effectief mogelijk je benen trainen. De leg press is een prima oplossing waarbij de risico's minimaal zijn, ook bij zware gewichten is de veiligheid gewaarborgd. Ideaal voor een echte krachtmeting. 

Met de Leg Press train je voornamelijk de been- en bilspieren. Dit is een uitstekende oefening voor beginners om kracht te ontwikkelen in het onderlichaam. 

Let bij de oefening wel op:

  • Voorkom een volledige strekking van je knieën waardoor je het gewricht op slot zet. Hierdoor komt er te veel spanning op het gewricht.
  • Deze oefening kan ook worden uitgevoerd door mensen met rugklachten die als gevolg daarvan geen squat kunnen doen; de billen mogen echter nooit loskomen van de rugleuning.
Wij zijn met vakantie
In verband met vakantie is Muscle Power tot en met maandag 31 juli gesloten. U kunt de bestelling gewoon plaatsen, we leveren weer vanaf 1 augustus goederen uit. Daarom bieden we speciaal voor uw geduld 10% korting op alle artikelen, korting geldt ook op de al afgeprijsde artikelen, voer bij het afrekenen actiecode: MPZOMER17 in. Wij wensen u een hele fijne zomer vakantie toe.