Plyo Box Kids

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Muscle Power Plyo Box Klein


Onze Muscle Power Plyo Box Klein is de perfecte keuze voor zowel kinderen als oudere mensen die hun conditie en kracht willen verbeteren. Deze Plyo Box is compact en heeft een afmeting van 43,18x55,88x35,56cm. Het materiaal van deze box is van hout en is van uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Het kantelbare ontwerp maakt het gemakkelijk om uw training aan te passen aan uw persoonlijke behoeften en voorkeuren.

De Muscle Power Plyo Box Klein is een multifunctionele box die kan worden gebruikt voor verschillende oefeningen, zoals jumping jacks, box jumps, en step-ups. Het is een geweldige manier om uw kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren en uw algehele conditie te verbeteren.

Deze Plyo Box is ook zeer gemakkelijk te monteren en kan binnen enkele minuten worden opgezet. Het compacte ontwerp maakt het gemakkelijk om op te bergen wanneer het niet in gebruik is, waardoor het perfect is voor thuisgebruik.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over Plyoboxen? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl