Olympische Halterstangen Kids

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

                      de Olympische Halterstangen Kids

Bij Muscle Power weten we dat het belangrijk is om kinderen op jonge leeftijd kennis te laten maken met krachttraining en de juiste techniek.

Daarom bieden we twee olympische halterstangen aan die speciaal zijn ontworpen voor kinderen: de olympische halterstang 10kg 170cm en de olympische halterstang basic 152cm. De olympische halterstang 10kg 170cm is lichtgewicht en ideaal voor kinderen die net beginnen met krachttraining. De stang is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een lengte van 170cm, wat perfect is voor kinderen om de juiste techniek te leren. De olympische halterstang basic 152cm is ook geschikt voor kinderen en heeft een lengte van 152cm.

De stang is ontworpen voor lichte tot middelzware oefeningen en is perfect in combinatie met de Fractional Plates en de olympische spring collar set.

Onze olympische halterstangen zijn veilig in gebruik en zijn ontworpen met het oog op kwaliteit en duurzaamheid. De stangen zijn compatibel met alle standaard gewichtsschijven en hebben een maximale belasting van 150kg.

Met de Fractional Plates en de olympische spring collar set kunnen kinderen zich concentreren op de juiste techniek en hun trainingsprogramma opbouwen. Zo kunnen ze op een veilige en verantwoorde manier kracht opbouwen en hun lichaam ontwikkelen.

Bij Muscle Power staan we voor kwaliteit, veiligheid en uitstekende klantenservice. Bekijk ons assortiment en kies de perfecte olympische halterstang voor uw kind. Of u nu thuis traint of in de sportschool, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw kind te ondersteunen bij het opbouwen van kracht en het ontwikkelen van een gezond lichaam. Bestel nu en ervaar het verschil!