Super Pro Water Air PunchBag Zwart en Blauw

De Water-Air Punchingbag HOME ziet er uit als een normale bokszak.

De Water-Air Punchingbag HOME onderscheidt zich echter wel degelijk. Misschien is dat niet direct aan de buitenkant te zien, maar zeker aan de binnenkant en nog veel meer als je erop stoot. Deze unieke bokszak is namelijk gevuld met water en lucht. We noemen hem de “Water-Air Punchingbag HOME”.

De Water-Air Punchingbag HOME is opgebouwd uit drie componenten:

 • een buitenzak van hoge kwaliteit,
 • aan de binnenzijde een dik, watergevuld compartiment
 • en in het midden een luchtcompartiment.

De Water-Air Punchingbag HOME is er in 2 maten en 2 kleuren:

 • 100 cm hoog met een diameter van 35 cm. Deze bokszak zal gevuld met water een gewicht van ongeveer 30 kg bereiken. In zwart en blauw leverbaar
  • Deze maat is geschikt voor kinderen en volwassenen die alleen op de bokszak willen stoten. Een stevige bokszak met een goed gewicht
 • 150 cm hoog met een diameter van 35 cm. Deze bokszak zal gevuld met water een gewicht van ongeveer 50 kg bereiken. In zwart en blauw leverbaar
  • Deze maat is geschikt voor kinderen en volwassenen die willen trappen en stoten tegen de bokszak. Door het gewicht en de lengte blijft deze stabiel hangen

Wordt compleet met pomp, ketting en haak geleverd. Zie afbeeldingen

€ 99,95
Incl. BTW
Op voorraad
Nieuw
Super Pro Water Air PunchBag Zwart en Blauw
Super Pro Water Air PunchBag Zwart en Blauw Super Pro Water Air PunchBag Zwart en Blauw Super Pro Water Air PunchBag Zwart en Blauw Super Pro Water Air PunchBag Zwart en Blauw Super Pro Water Air PunchBag Zwart en Blauw Super Pro Water Air PunchBag Zwart en Blauw Super Pro Water Air PunchBag Zwart en Blauw Super Pro Water Air PunchBag Zwart en Blauw Super Pro Water Air PunchBag Zwart en Blauw Super Pro Water Air PunchBag Zwart en Blauw Super Pro Water Air PunchBag Zwart en Blauw Super Pro Water Air PunchBag Zwart en Blauw Super Pro Water Air PunchBag Zwart en Blauw Super Pro Water Air PunchBag Zwart en Blauw Super Pro Water Air PunchBag Zwart en Blauw Super Pro Water Air PunchBag Zwart en Blauw Super Pro Water Air PunchBag Zwart en Blauw Super Pro Water Air PunchBag Zwart en Blauw Super Pro Water Air PunchBag Zwart en Blauw
Details

Wereldkampioen Rico Verhoeven over de Super Pro Water-Air Punchbag:

"Deze bokszak is geweldig om op te trainen en benadert veel meer een levensechte impact door de watervulling. De impact op je gewrichten is ook veel minder door de goede demping. Doordat de bokszak zo stabiel is, hangt deze ook altijd in de juiste positie om mijn technieken perfect te oefenen."

Super Pro Water-Air Punchbag ZwartZoom Super Pro Water-Air Punchbag Zwart De Water-Air Punchingbag HOME ziet er uit als een normale bokszak. De Water-Air Punchingbag HOME onderscheidt zich echter wel degelijk. Misschien is dat niet direct aan de buitenkant te zien, maar zeker aan de binnenkant en nog veel meer als je erop stoot. Deze unieke bokszak is namelijk gevuld met water en lucht. We noemen hem de “Water-Air Punchingbag HOME”.

Waarom we dit product op de markt brengen en welke voordelen dit product heeft leggen we u graag uit. Let op, de foto laat een doorsnede van de bokszak zien. De bokszak ziet er uit als een normale blauwe bokszak.

Voordelen van de Super Pro Water-Air Punchbag:

 • Thuis te vullen met water -> gelijkmatige verdeling en hardheid
 • Luchtcompartiment -> Zelf de ideale hardheid bepalen
 • Watercompartiment -> Levensecht trainen
 • Gebruiksvriendelijker voor gewrichten -> Minder kans op blessures

De Water-Air Punchingbag HOME ziet er uit als een normale bokszak. De Water-Air Punchingbag HOME onderscheidt zich echter wel degelijk. Misschien is dat niet direct aan de buitenkant te zien, maar zeker aan de binnenkant en nog veel meer als je erop stoot. Deze unieke bokszak is namelijk gevuld met water en lucht. We noemen hem de “Water-Air Punchingbag HOME”. Waarom we dit product op de markt brengen en welke voordelen dit product heeft leggen we u graag uit. Let op, de foto laat een doorsnede van de bokszak zien. De bokszak ziet er uit als een normale blauwe bokszak.

Waarom Doordat we al decennia lang reguliere bokszakken produceren, hebben wij natuurlijk veel kennis van deze producten en de branche. Met de feedback die wij krijgen vanuit de markt proberen we altijd nieuwe mogelijkheden te onderzoeken en bestaande producten te innoveren. Met name vanuit het thuisgebruik en bedrijven die op de eindconsument gericht zijn, zijn wij twee onderwerpen gaan onderzoeken; de hoge transportkosten voor bokszakken en de hardheid van de bokszak. Na meer dan 4 jaar onderzoeken, testen, verbeteren en produceren, hebben we een product ontwikkeld dat EN de transportkosten zal verlagen EN waarvan de hardheid ZELF te bepalen is.

Het voordeel van de reguliere buitenzijde is dat deze oersterk is en al jaren door ons geproduceerd en getest wordt. Vandaar dat deze Water-Air Punchingbag HOME een enorm lange levensduur heeft. Ook bieden wij een garantie van 1 jaar op productiefouten aan.

Het voordeel van het watercompartiment is dat je de bokszak pas thuis hoeft te vullen met water. Hierdoor is het transporteren erg makkelijk. De bokszak is verpakt in een praktische doos, die makkelijk te transporteren. Water zorgt voor een gelijkmatige verdeling in de Water-Air Punchingbag HOME, hierdoor heeft de bokszak overal dezelfde hardheid. Het water zorgt tevens voor het juiste gewicht waardoor de bokszak erg stabiel blijft hangen tijdens de training. Ook geeft het stoten tegen water een levensecht gevoel, het lichaam bestaat namelijk ook voor 70% uit vocht.

Wat we ook zeker niet moeten vergeten is dat de impact van een stoot of trap op de Water-Air Punchingbag HOME veel geleidelijker geabsorbeerd wordt, hierdoor is de kans op blessures van gewrichten zoals de pols, elleboog, schouder, knie en enkel vele malen lager.

Door het gebruik van een lucht compartiment kan de gebruiker zelf de hardheid van de bokszak bepalen. Door middel van de bijgeleverde pomp en handig ventiel, kan men zelf de hardheid van het luchtcompartiment bepalen. Hoe harder het luchtcompartiment opgepompt wordt, hoe harder de bokszak. Zo heeft de Water-Air Punchingbag HOME altijd de gewenste hardheid.

Aanvullende informatie
Aanvullende informatie
SKU MP-07-SPWAPB-zw-bl