Power Band Kids

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Muscle Power Powerbands


Onze Powerband Rood en Zwart zijn uitstekende keuzes voor zowel kinderen als beginnende sporters die hun training willen verbeteren.

Deze Power Bands zijn handig voor verschillende onderdelen van uw training, zoals het verbeteren van uw kracht en explosiviteit, het uitvoeren van plyometrische oefeningen, het ondersteunen van optrekken, het voorkomen van blessures en revalidatie, het verbeteren van snelheid en behendigheid, en het uitvoeren van rek- en strekoefeningen.

De Muscle Power Powerband Rood en Zwart zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn zeer eenvoudig te gebruiken. Met deze Power Bands kunt u uw training naar een hoger niveau tillen en uw doelen bereiken.

Onze Power Bands zijn perfect voor thuisgebruik, in de sportschool of tijdens uw reis. Ze zijn lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen, zodat u uw training altijd en overal kunt voortzetten.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over Plyoboxen? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl