Speed cable jump rope

Ons muur-opbergsysteem biedt een georganiseerde oplossing voor het opbergen van speed cable jump ropes, essentieel voor snelle en vloeiende sprongoefeningen. Een speed cable jump rope is speciaal ontworpen voor hogere snelheden en minder luchtweerstand, waardoor het perfect is voor het verbeteren van snelheid, coördinatie en cardiovasculaire conditie. Ontdek ons doordachte opbergsysteem voor een opgeruimde ruimte, waarmee je gemakkelijk toegang hebt tot je speed cable jump ropes voor een effectieve en gevarieerde trainingsroutine.
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Speed cable jump rope

Crossfit is een populaire en uitdagende trainingsvorm waarbij functionele bewegingen worden gecombineerd tot een intensieve workout.

Een belangrijk onderdeel van crossfit is het uitvoeren van snelle en effectieve oefeningen, zoals dubbel unders, waarbij je het touw twee keer onder je voeten door laat gaan voordat je weer springt.

Een goede manier om deze oefeningen te verbeteren is door gebruik te maken van een crossfit speedrope. Dit type springtouw is speciaal ontworpen voor crossfit en heeft een aantal voordelen ten opzichte van traditionele springtouwen. Zo is het touw dunner en lichter, waardoor het sneller kan draaien en je sneller kunt springen.

Het heeft vaak een ergonomische handgreep die comfortabel in de hand ligt en een goede grip biedt, zelfs als je handen zweterig zijn.

Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogstaande crossfit speedrope, dan is Muscle Power een uitstekende keuze. 


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over springtouwen? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl