Crossfit Rigs - Outdoor Racks

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 33

Van hoog naar laag sorteren
 1. Dutch Product
 2. Dutch Product
 3. Dutch Product
 4. Dutch Product
 5. Dutch Product
 6. Dutch Product
 7. Dutch Product
 8. Dutch Product
 9. Dutch Product
 10. Dutch Product
 11. Dutch Product
 12. Dutch Product
 13. Dutch Product
 14. Dutch Product
 15. Dutch Product
  Nieuw
 16. Dutch Product
 17. Dutch Product
 18. Dutch Product
 19. Dutch Product
 20. Dutch Product
 21. Dutch Product
 22. Dutch Product
 23. Dutch Product
 24. Dutch Product
Pagina
per pagina

Outdoor Crossfit Rigs

Buiten sporten is echt een trend. Van bootcamp, sportschool en personal trainer. Voor groot en klein, professioneel trainen, klauteren, pull-ups, klimmen, dippen en springen, noem het maar op. Deze toestellen zijn speciaal ontworpen door en voor ervaren sporters en zijn al in gebruik op verschillende buitenterreinen. Bij het ontwerp is er sterk gelet op functionaliteit, uiterlijk en veiligheid. Maar ook duurzaamheid is van belang. Daarom zijn alle outdoorracks voorzien van een poedercoating voor jarenlang plezier. Door de box-constructie zijn rigs uit te breiden. En zijn er diverse attachements die jij gemakkelijk kunt monteren en demonteren aan de racks. Kijk maar eens mee naar de gerealiseerde projecten.

Wil jij iets hoger, breder, langer of heb je andere wensen?
Dat is allemaal mogelijk. Jouw rack wordt apart gemaakt in Nederland. En je krijgt dus jouw eigen maatwerk.

Buiten sporten is de trend. Voor een bootcamp, sportschool en personal trainer. Voor groot en klein, professioneel trainen, klauteren, klimmen, dippen en springen, noem het maar op. Deze toestellen zijn ontworpen door en voor ervaren sporters en zijn al in gebruik op verschillende pleinen en buitengebieden. Bij het ontwerp is er gelet op functionaliteit, uiterlijk en veiligheid. Een toelichting.

Functioneel
De dikte van de stangen hebben de juiste omvang en zijn niet te glad. De afstand van de stangen zijn niet te breed of te smal ten opzichte van elkaar. Ze zijn speciaal zo gemaakt op basis van ervaring met fitness en crossfit.

Uiterlijk
Belangrijk is dat de toestellen er mooi om te zien zijn. Zoals je ziet hebben deze toestellen een natuurlijke "look", zo uit de natuur. Er wordt uitsluitend verantwoord gekapt hout en roestvrije, duurzame, materialen gebruikt.

Veiligheid
Is zeer belangrijk, vooral in openbare ruimtes als er kinderen spelen zonder toezicht. Gelet wordt op houtsplinters of andere scherpe hoeken en punten.  Deze worden verwijderd tijdens de productie. Constructies boven de 260 cm worden niet gemaakt ivm de valhoogte.

Klik hier voor outdoor-projecten die wij uitgevoerd hebben.

Bekijk hieronder hoe een outdoorrack geplaatst wordt:

Montage is ook mogelijk, een prijs hiervoor kun je bij ons opvragen, dit wordt bepaald door aantallen toestellen en afstand. Klik op de knop hieronder om daarvoor een offerte aan te vragen, of mail ons.

Crossfit Rig kwaliteit
Onze crossfit rigs zijn van hoge kwaliteit en worden geproduceerd in Nederland. De rigs die in de webshop staan zijn voorbeeldmodellen, deze modellen kunnen zo overgenomen worden of worden speciaal aangepast naar jouw wens. Hiervoor wordt een speciaal, op maat gemaakte, 3D tekening gemaakt. Als alles is goedgekeurd wordt de productie van het Rig gestart. Het Crossfit rig is afgewerkt met een Kathodische Tauch Lackierung lak, KTL is een elektrostatisch verfproces waarbij het te verven deel in een vloeistofbad wordt ondergedompeld. Voor de grepen wordt aangeraden om een fijn korrelstructuurverf te gebruiken i.v.m. de grip. Het is ook mogelijk de CrossFit rigs te voorzien van een poedercoating met fijnstructuur. Hierdoor verlies je geen grip met de onderdelen van het rek. Dit is een wat fijne korrel die prettig aanvoelt tijdens de oefeningen.

 

Crossfit Rig Buiten
De crossfit rigs zijn ook in een 'buiten-uitvoering'te leveren, Dit kan door een speciale coatingslaag aan te brengen. Hiervoor wordt een meerprijs gerekend, voor meer informatie hierover zijn we bereikbaar via de telefoon 0313 – 750 727.

Maatwerk en wat is er meer mogelijk?

 • Wij maken ook crossfit stations voor buiten, door de stations met een speciale coating te behandelen.
 • De Crossfit stations kunnen (deels) in een bepaalde kleur worden geleverd.
 • Jij bepaalt zelf de grootte van een station, wij ontwerpen en produceren Crossfit stations voor jou op maat. 
 • Er zijn verschillende onderdelen die op een Crossfit station kunnen worden gemonteerd.

 

Je kunt o.a. kiezen voor de volgende onderdelen:

 

Vergeet ook niet alle andere crossfit producten en informatie te checken.