Muscle Power bsq label
Mini Digitale Magnetische Timer MP1229 met App voor je telefoon
Mini Digitale Magnetische Timer MP1229 met App voor je telefoon Mini Digitale Magnetische Timer MP1229 met App voor je telefoon Mini Digitale Magnetische Timer MP1229 met App voor je telefoon Mini Digitale Magnetische Timer MP1229 met App voor je telefoon Mini Digitale Magnetische Timer MP1229 met App voor je telefoon Mini Digitale Magnetische Timer MP1229 met App voor je telefoon Mini Digitale Magnetische Timer MP1229 met App voor je telefoon Mini Digitale Magnetische Timer MP1229 met App voor je telefoon Mini Digitale Magnetische Timer MP1229 met App voor je telefoon
Details
Handleiding(en)
Aanvullende informatie

Mini Digitale Magnetische Timer MP1229 met App voor je telefoon

Deze Interval Timer heeft 6 cijfers, hierdoor geeft de timer minuten en seconden aan, maar ook in welke ronde je zit (geeft pauze rondes en workout rondes aan). Op de timer kun je verschillende programma's instellen. Instellen gaat ontzettend snel en gemakkelijk wanneer je het eenmaal doorhebt. Om het makkelijk te maken krijg je bij deze timer een uitgebreide handleiding, Engelstalig.

Wat maakt deze timer zo fijn?

  1. Je kunt, omdat er magneten in de achterzijde van de klok in zitten, de klok op metalen oppervlakken plaatsen, bijvoorbeeld op een crossfit rack. 
  2. Trainingsprogramma's kunnen oneindig doorgaan. Je kunt per ronde of pauze aangeven hoe lang dit moet duren en je kunt programma's dus ook opslaan.
  3. Deze timer heeft een ingebouwde accu, en is ook gemakkelijk op te laden. Dus extra batterijen meenemen is niet nodig. 

De timer is ook via een App te gebruiken die je op jouw telefoon installeert. Let erop om bij instellingen 'locatie delen' is ingeschakeld als je de timer gaat gebruiken met de app. Dit staat ook beschreven in de handleiding.

€ 119,00
Incl. BTW
Op voorraad