Onderdelen 1 tot 24 van totaal 32

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 32

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

De 4 verschillende soorten kettlebells:

Bij Muscle Power kan je verschillende kettlebells kopen, hieronder zijn deze te zien.

De Classic Kettlebell:
Dit is de standaard kettlebel, zoals die ooit verzonnen is in Rusland. verkrijgbaar in veel verschillende gewichten.

De Chrome/rubber Kettlebell:
Deze kettlebells hebben een chromen handvat, puur voor de looks. Want zeg nou zelf, chroom ziet er altijd goed uit. Het échte voordeel van deze Kettlebells is echter niet het uiterlijk, maar het rubberen omhulsel. Dit beperkt namelijk de schade wanneer jij de kettlebell laat vallen. Beter voor je voeten én je omgeving.

De Competitie Kettlebell:
Deze kettlebell is gemaakt voor competities. Het grote voordeel van dit soot is dat alle gewichten even groot zijn en het handvat exact hetzelfde is. Hierdoor zal de kettlebell bijvoorbeeld altijd op dezelfde plek tegen de pols aanliggen bij oefeningen.

De Poedercoating Kettlebell:
De kettlebell met een speciale poedercoating. Het grote voordeel van deze speciale coating is dat de kettlebell zeer slijtvast is en een goede grip heeft. Verder wordt het gewicht aangeduid met een gekleurde ring om het handvat. 

Aandachtspunten aanschaf kettlebell

  1. Het juiste gewicht, zoek een gewicht dat optimaal is voor jouw trainingen. Een te zware kettlebell zorgt er voor dat het tengoede gaat van de techniek, met een te licht gewicht haal je niet het maximale uit je trainingen
  2. Passend trainingsschema: Laat je goed voorlichten voordat je met kettlebells gaat trainen, techniek is belangrijk en voorkomt blessures.
  3. Wissel af: Het spreekwoord 'verandering van spijs doet eten' is ook van toepassing bij een kettlebell training. Wissel bijvoorbeeld eens af met dumbbells.

Is een kettlebell wat voor mij?

Deze trainingsvorm is zeer geschikt voor zowel mannen als vrouwen van allerlei niveaus. Je bepaalt namelijk zelf welke bewegingen je doet en hoe vaak je deze herhaalt. Daarnaast zijn de kettlebells verkrijgbaar in uiteenlopende gewichten. Je kunt dus op elk niveau instappen en constant progressie boeken. En dat ook nog op iedere gewenst tijdstip en elke locatie. De kettlebells zijn namelijk eenvoudig te vervoeren. Voor beginners adviseren wij te beginnen met een van de lagere gewichten, en het gewicht rustig op te bouwen. Kettlebells zijn namelijk anders dan bijvoorbeeld dumbells. De kettlebells van Muscle Power zijn met grondig getest door crossfitters en zeer betaalbaar.

Kettlebells in eigen beheer

Dankzij goede connecties, produceert Muscle Power kettlebells in eigen beheer. De producten hebben een korte levertijd. Uiteraard gaat het om topkwaliteit, zoals je van ons gewend bent. Wil je jouw set helemaal compleet maken of handige accessoires voor de sportschool? Ga dan voor praktische opbergrekken, polsbeschermers en andere handige accessoires naar onze showroom of kijk hier even verder.

Koop of maak kennis met Muscle Power kettlebells

Op onze website vind je meer informatie over kettlebells. Het uitgebreide aanbod vind je ook hier terug. Natuurlijk ben je daarnaast van harte welkom in de showroom van Muscle Power in Doesburg. Daar staan onze adviseurs klaar met professioneel advies, maak je kennis met onze producten en kun je zelfs het één en ander testen. Samen met hen vind je zeker geschikte producten voor jouw trainingsdoelen.