Kettlebells

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 32

Van hoog naar laag sorteren
 1. Aanbieding
 2. Aanbieding
 3. Aanbieding
 4. Nieuw
 5. Nieuw
 6. Nieuw
 7. Nieuw
 8. Nieuw
 9. Nieuw
 10. Nieuw
 11. Nieuw
 12. Nieuw
 13. Nieuw
 14. Nieuw
 15. Nieuw
 16. Nieuw
 17. Nieuw
Pagina
per pagina

Kettlebell kopen? 

Wil jij een kettelbell kopen, overweeg dan zorgvuldig welk gewicht, hoeveelheid kilogram, je aanschaft of wilt gebruiken. Het is namelijk belangrijk dat je voor het juiste gewicht gaat dat bij jouw lichaam en fase van de training past. Bij Muscle Power hebben we kettlebells van vier tot veertig kilo. Zelfs nog zwaardere gewichten zijn, na overleg, leverbaar. Zoek dus een gewicht dat optimaal is voor jouw trainingen: niet te zwaar, maar zeker ook niet te licht. Je wilt immers je spieren trainen, én niet overbelasten. Voor elke work-out geldt: begin liever te licht dan te zwaar.

De ene kettlebell is de andere niet...

Hoewel ze er vaak allemaal hetzelfde uitzien, is de ene kettlebell de andere niet. Zo is er het verschil in prijs, dat hoofdzakelijk wordt bepaald door het materiaal en het gewicht. We kunnen kettlebells grofweg in twee soorten indelen:

 • De Classic Kettlebell
  Dit is de normale kettlebell, waarvan de roots in Rusland liggen. Deze classic kettlebells zijn verkrijgbaar in veel verschillende gewichten. Wil jij een bepaald gewicht hebben die niet in ons overzicht staat? Neem dan contact met ons op.
 • De Chrome/Rubber Kettlebell
  Deze kettlebells hebben een chromen handvat. En dat ziet er natuurlijk goed uit. Maar het echte voordeel van deze kettlebell is niet het uiterlijk -maar het rubberen omhulsel. Het rubber beperkt de schade als jij de kettlebell onverhoopt laat vallen. Beter voor je voeten , je vloer en je omgeving.

 

De kettelbells van Muscle Power zijn zeer betaalbaar en grondig getest door crossfitters. Topkwaliteit -zoals je van ons gewend bent. Kom ze zelf ook testen, bezoek onze showroom in Doesburg. Hier kan je de verschillende kettelbells proberen en je laten informeren over de verschillen door onze medewerkers.

Trainen met een kettlebell

Heb je de kettlebells eenmaal in huis, ga dan aan de slag met een goed trainingsschema/ Ben je een beginner, besteed dan extra aandacht aan de juiste lichaamshouding en uitvoering van de kettlebell-swing. De juiste techniek is belangrijk en verkleint de kans op blessures. En heb je de swing en houding onder de knie? Dan wensen we je veel sportieve trainingsuren toe. Squats, lunges, deadlifts - laat je muscles power krijgen!
Om jouw kettebell set compleet te maken hebben wij allemaal handige accessoires. Kijk hier voor opbergrekken en polsbeschermers.

Aandachtspunten bij aanschaf Kettlebells

 1. Het juiste gewicht, zoek een gewicht dat optimaal is voor jouw trainingen. Dus niet te zwaar ook niet te licht
 2. Goed trainingsschema:Techniek is belangrijk en voorkomt blessures.
 3. Wisselen: Wissel de training af met Dumbbells.

Is een Kettlebell wat voor mij?

Trainen met een kettlebell is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en voor elk trainingsniveau. Je bepaalt namelijk zelf welke bewegingen/oefeningen je doet en hoe vaak je dit herhaalt. Je kunt dus op elk niveau instappen en constant progressie boeken. En dat kan dan ook nog op iedere gewenst tijdstip en elke locatie. De Kettlebells zijn namelijk eenvoudig te vervoeren. Kettlebells zijn namelijk anders dan bijvoorbeeld dumbbells. De kettlebells van Muscle Power zijn grondig getest door crossfitters en zeer betaalbaar.

Eigen fabrikaat

Deze Kettlebells hebben een korte levertijd. Uiteraard is het topkwaliteit, zoals je van ons gewend bent. Wil je jouw set helemaal compleet maken of handige accessoires voor de sportschool? Ga dan voor praktische Opbergrekken, Polsbeschermers en andere handige accessoires naar onze showroom of kijk hier even verder.

Maak kennis met Muscle Power kettlebells

Bezoek onze showroom. Dan maak je kennis met de producten en dan kun je zelf testen.