Crossfit Rigs - Outdoor Racks

Crossfit Rigs - Outdoor Racks

Buiten sporten is echt een trend. Van bootcamp, sportschool en personal trainer. Voor groot en klein, professioneel trainen, klauteren, pull-ups, klimmen, dippen en springen, noem het maar op. Deze toestellen zijn speciaal ontworpen door en voor ervaren sporters en zijn al in gebruik op verschillende buitenterreinen. Bij het ontwerp is er sterk gelet op functionaliteit, uiterlijk en veiligheid. Maar ook duurzaamheid is van belang. Daarom zijn alle outdoorracks voorzien van een poedercoating voor jarenlang plezier. Door de box-constructie zijn rigs uit te breiden. En zijn er diverse attachtements die jij gemakkelijk kunt monteren en demonten aan de racks. Kijk maar eens mee naar de gerealiseerde projecten.

Wil jij iets hoger, breder, langer of heb je andere wensen?
Dat is allemaal mogelijk. Jouw rack wordt apart gemaakt in Nederland. En je krijgt dus jouw eigen maatwerk.

Buiten sporten is de trend. Voor een bootcamp, sportschool en personal trainer. Voor groot en klein, professioneel trainen, klauteren, klimmen, dippen en springen, noem het maar op. Deze toestellen zijn ontworpen door en voor ervaren sporters en zijn al in gebruik op verschillende pleinen en buitengebieden. Bij het ontwerp is er gelet op functionaliteit, uiterlijk en veiligheid. Een toelichting.

Functioneel
De dikte van de stangen hebben de juiste omvang en zijn niet te glad. De afstand van de stangen zijn niet te breed of te smal ten opzichte van elkaar. Ze zijn speciaal zo gemaakt op basis van ervaring met fitness en crossfit.

Uiterlijk
Belangrijk is dat de toestellen er mooi om te zien zijn. Zoals je ziet hebben deze toestellen een natuurlijke "look", zo uit de natuur. Er wordt uitsluitend verantwoord gekapt hout en roestvrije, duurzame, materialen gebruikt.

Veiligheid
Is zeer belangrijk, vooral in openbare ruimtes als er kinderen spelen zonder toezicht. Gelet wordt op houtsplinters of andere scherpe hoeken en punten.  Deze worden verwijderd tijdens de productie. Constructies boven de 260 cm worden niet gemaakt ivm de valhoogte.

Klik hier voor outdoor-projecten die wij uitgevoerd hebben.

Bekijk hieronder hoe een outdoorrack geplaatst wordt:

Montage is ook mogelijk, een prijs hiervoor kun je bij ons opvragen, dit wordt bepaald door aantallen toestellen en afstand. Klik op de knop hieronder om daarvoor een offerte aan te vragen, of mail ons.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Dutch Product
 2. Dutch Product
 3. Dutch Product
 4. Dutch Product
 5. Dutch Product
 6. Dutch Product
 7. Dutch Product
 8. Dutch Product
 9. Dutch Product
 10. Nieuw
  Dutch Product
 11. Dutch Product
 12. Dutch Product
 13. Dutch Product
 14. Dutch Product
  Nieuw
 15. Dutch Product
 16. Dutch Product
 17. Dutch Product
 18. Dutch Product
 19. Dutch Product
 20. Dutch Product
 21. Dutch Product
 22. Dutch Product
 23. Dutch Product
 24. Dutch Product
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren