0
€ 0,00
Trainingsmateriaal
 • Klimtouw, 4 meter

  Klim- en touwtrek touw, 4 meter
  Klimtouw, 4 meter
  nederlands-product
  Prijs:
  € 59,95 (Excl. BTW)
 • Sisal Klimtouw MP1050

  Klimtouw van sisal mooi afgewerkt met ophanghaak.
  Sisal Klimtouw MP1050

  Begint bij: € 67,50 (Excl. BTW) € 81,68 (Incl. BTW)

Klimtouw

Het touwklimmen kan een onderdeel zijn van je CrossFit routine. Een betere full-body workout om je kracht en uithoudingsvermogen op te proef te bestellen is er eigenlijk niet. Je versterkt je handen, armen, rug, schouders, core en de binnenkant van je dijen  Nu is belangrijk om een goede grip te hebben als je gebruik maakt van een klimtouw, je wilt immers geen grip verliezen als je bovenaan bent.  De Sisal Klimtouw MP1050 is voorzien van een stalen oog om het klimtouw eenvoudig aan een haak te bevestigen. Het klimtouw is gemaakt van natuurlijk sisa en is 35mm dik en zeer sterk. Door het touw gemaakt is van sisal natuurvezels zorgt het voor een goede grip en vermindert het de kans op wegglijden. Natuurlijk is een goede techniek essentiël bij het touwklimmen. Laat je eerst goed informeren bij een trainer voordat je het zelf probeert, zo voorkom je een blessure en vermijd je dat het touwklimmen een slopende oefening wordt.

Voordelen van touwklimmen:

 1. Versterkt een groot aantal spieren: Biceps, schouders, onderarmen, rug en buikspieren
 2. Verbetert je coördinatie
 3. Verbetert je grip
 4. Verbetert je lenigheid

Mocht jij al ervaring hebben met touwklimmen en dit graag wat zwaarder willen maken. Bekijk dan de gewichtsvesten of de gewichtsgordel om de oefening zwaarder te maken.

Wij zijn met vakantie
In verband met vakantie is Muscle Power tot en met maandag 31 juli gesloten. U kunt de bestelling gewoon plaatsen, we leveren weer vanaf 1 augustus goederen uit. Daarom bieden we speciaal voor uw geduld 10% korting op alle artikelen, korting geldt ook op de al afgeprijsde artikelen, voer bij het afrekenen actiecode: MPZOMER17 in. Wij wensen u een hele fijne zomer vakantie toe.