Horden

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Horden zijn ideaal voor het trainen van coördinatie, snelheid en uithoudingsvermogen. Horden zijn onmisbaar voor verenigingen, scholen, fysio's en sportscholen. Wij hebben diverse modellen in het assortiment. Atleten die op zoek zijn om zichzelf te verbeteren op het gebied en behendigheid kopen een trainingshorden. Beheers je deze twee eigenschappen goed, dan kun je het maximale uit jezelf halen.

Horden worden gebruikt voor verschillende trainingsdoeleinden. Veelal worden deze horden gebruikt voor voetbaltrainingen, fitness oefeningen, atletiektraining en vele andere doeleinden. 

Voordelen van het trainen met horden:

  1. Het verbetert je coördinatievermogen 
  2. Het verbetert je behendigheid
  3. Het verbetert je sprongkracht

Hordelopen is een van de moeilijkste onderdelen van atletiek. Naast dat de horde omvalt, valt ook de sporter zelf. Dus durft u het zelf niet aan, dan zijn onze horden ook uitstekend in te zetten bij andere trainingen. Door te springen over de obstakels wordt namelijk de sprongkracht getraind, wat goed van pas komt bij veel andere sporten. Horden worden ingezet voor voornamelijk looptrainingen. De nadruk bij deze trainingen ligt meestal bij het voetenwerk. 

Wil jij op een andere manier je behendigheid en conditie trainen? Bekijk dan de andere materialen