Nieuw
Muscle Power xtr label
MP6123 Opberg rek voor kabelaccessoires Studio
MP6123 Opberg rek voor kabelaccessoires Studio MP6123 Opberg rek voor kabelaccessoires Studio MP6123 Opberg rek voor kabelaccessoires Studio MP6123 Opberg rek voor kabelaccessoires Studio MP6123 Opberg rek voor kabelaccessoires Studio MP6123 Opberg rek voor kabelaccessoires Studio MP6123 Opberg rek voor kabelaccessoires Studio MP6123 Opberg rek voor kabelaccessoires Studio MP6123 Opberg rek voor kabelaccessoires Studio
Details
Aanvullende informatie

MP6123 Opberg rek voor kabelaccessoires Studio

Kabelaccessoires Opbergrek

Ontdek dit innovatieve cable pulley accessoire-opbergrek, ontworpen om je fitnessruimte georganiseerd en efficiënt te houden. Met dit handige rek kan je moeiteloos je cable pulley accessoires grepen en andere toevoegingen opbergen en oppakken.

Dit opbergrek is voorzien van speciale haken en houders die perfect zijn ontworpen om kabelaccessoires zoals handgrepen, touwen en riemen op te hangen en neer te leggen. Dit betekent dat je geen tijd meer verspilt met het zoeken naar je favoriete accessoires in een rommelige hoek van de sportschool of PT ruimte. Het rek biedt diverse haken en een grote plank om nog meer materialen op te bergen.

Kleur: zwart

Wordt geleverd exclusief accessoires.

 

€ 749,99
Incl. BTW
Nog slechts 1 in voorraad