0
€ 0,00
Krachtapparatuur
 • Dip station Tuff Stuff

  Maak gebruik van uw eigen lichaamsgewicht met de Tuff Stuff RCD-347 ve...
  Dip station Tuff Stuff
  Prijs:
  € 863,50 (Excl. BTW)
 • ProClubLine SAB1300

  Dit buikspierapparaat maakt een complete buiktraining mogelijk.
  ProClubLine SAB1300
  Prijs:
  € 1.483,99 (Excl. BTW)

Buikspiertrainer kopen?

Buikspiertrainer kopen?

De buikspieren, er zijn veel mensen die de buikspieren de mooiste spieren vinden. Ben jij de oefeningen op je fitnessmatje zat? Bekijk dan onze buikspiertrainers. Een strakke buik krijg je echter niet zomaar. Het is een combinatie van voornamelijk voeding en training om je buikspieren zichtbaar te maken. Toch kan je ze door middel van buikspiertrainers 'shapen'.  Je kunt gewoon sit ups doen zonder buikspiertrainer, je kunt ze ook doen met buikspiertrainer. De buikspiertrainer ondersteund je, het maakt andere oefeningen makkelijker doordat je een sterke core ontwikkelt, maar vooral: een buikspiertrainer geeft jou meer mogelijkheden voor het trainen van jouw buikspieren omdat je ze vanuit verschillende hoeken kan trainen.

Welke buikspiertrainer is geschikt voor mij?

Wat is je doel? Als je dat duidelijk hebt kan je een keuze maken uit één of meerdere buikspiertrainers. Wil je dynamisch of statisch gaan trainen en wat is je ervaring met fitness? Je kunt met een buikspiertrainer je situps doen op een dynamische manier. Ook kun je wat meer statische hulp krijgen en de buikspieren sterker maken. Er zijn vele mogelijkheden.

Muscle Power heeft veel verschillende buikspiertrainers. De keuze voor de juiste buikspiertrainer zit hem in jouw verwachten en eisen m.b.t. een buikspiertrainer. Je hebt de simpelere modellen, dit zijn meestal verstelbare bankjes die een verscheidendheid aan mogelijkheden bieden. Er zijn ook de wat uitgebreidere buikspiertrainers, hier kun je meestal nog veel meer mee. Bijvoorbeeld de Power Tower Station, deze buikspiertrainer heeft ook een pull up rek en er zit een dipper op. Een veelverkochte buikspiertrainer is de Body-Solid GAB60.

Voordelen buikspiertrainer:

 • Minder blessure gevoelig
 • Rug en nekspieren minder belast
 • Meer ondersteuning en stabiliteit

Buikspiertrainer van Muscle Power

De buikspiertrainers van Muscle Power zijn geschikt om jouw buikspieren zo optimaal mogelijk te trainen. Wil je advies over de aanschaf van jouw buikspiertrainer. Bel of mail ons gerust.

Wij zijn met vakantie
In verband met vakantie is Muscle Power tot en met maandag 31 juli gesloten. U kunt de bestelling gewoon plaatsen, we leveren weer vanaf 1 augustus goederen uit. Daarom bieden we speciaal voor uw geduld 10% korting op alle artikelen, korting geldt ook op de al afgeprijsde artikelen, voer bij het afrekenen actiecode: MPZOMER17 in. Wij wensen u een hele fijne zomer vakantie toe.