Muscle Power xtr label
MP076F Kettlebell Beugel Wall Line wandmodel
MP076F Kettlebell Beugel Wall Line wandmodel MP076F Kettlebell Beugel Wall Line wandmodel MP076F Kettlebell Beugel Wall Line wandmodel MP076F Kettlebell Beugel Wall Line wandmodel MP076F Kettlebell Beugel Wall Line wandmodel MP076F Kettlebell Beugel Wall Line wandmodel MP076F Kettlebell Beugel Wall Line wandmodel
Details
Aanvullende informatie
Gerelateerde posts 1

MP076F Kettlebell Beugel Wall Line wandmodel

Een kettlebell is een geweldige manier om kracht op te bouwen en te werken aan jouw conditie. Maar waar laat je hem als je klaar bent? De oplossing is simpel: met de kettlebeugel van het Muscle Power wandsysteem! Deze beugel is ontworpen om veilig en stevig aan de muur te worden bevestigd, zodat je jouw kettlebell gemakkelijk kunt ophangen en opbergen. Zo kun je jouw kettlebell veilig en gemakkelijk opbergen, zonder dat deze in de weg ligt.

De beugel is gemaakt van duurzaam staal en kan tot wel 60 kg dragen. Hierdoor kun je zonder zorgen jouw zwaarste kettlebells ophangen en deze veilig opbergen. De beugel is ook eenvoudig te monteren, zodat je snel kunt beginnen met trainen. De beugel weinig ruimte in beslag en kun je deze in elke kamer gebruiken.

Bestel nu en geniet van een georganiseerde en veilige trainingsruimte!

€ 29,95
Incl. BTW
Op voorraad