Nieuw
Muscle Power bsq label
MP2045 Hexa dumbbell opbergrek compact voor 16 sets
MP2045 Hexa dumbbell opbergrek compact voor 16 sets MP2045 Hexa dumbbell opbergrek compact voor 16 sets MP2045 Hexa dumbbell opbergrek compact voor 16 sets MP2045 Hexa dumbbell opbergrek compact voor 16 sets MP2045 Hexa dumbbell opbergrek compact voor 16 sets MP2045 Hexa dumbbell opbergrek compact voor 16 sets MP2045 Hexa dumbbell opbergrek compact voor 16 sets MP2045 Hexa dumbbell opbergrek compact voor 16 sets MP2045 Hexa dumbbell opbergrek compact voor 16 sets
Handleiding(en)
Aanvullende informatie
Gerelateerde posts 1

MP2045 Hexa dumbbell opbergrek compact voor 16 sets

Geordende Gewichtsvariatie

Dit Hexa Dumbbells Opbergrek voor 16 sets is jouw sleutel tot een georganiseerde en efficiënte fitnessruimte. Met voldoende ruimte voor 16 hexa dumbbellsets, biedt dit rek een gestructureerde oplossing voor het organiseren van verschillende gewichtsniveaus. Elk gewicht heeft zijn eigen specifieke plek, waardoor je snel en moeiteloos de juiste dumbbells kunt grijpen voor elke oefening. Geniet van een vlotte workout zonder kostbare tijd te verspillen aan het zoeken naar de juiste gewichten.

Duurzaamheid en Veiligheid Gecombineerd

Ons Hexa Dumbbells Opbergrek is niet alleen ontworpen voor organisatie, maar ook voor duurzaamheid en veiligheid. Het robuuste stalen frame zorgt voor een solide en stabiele basis, zelfs wanneer het rek volledig is beladen met dumbbells. De hexa dumbbells zelf hebben een gestructureerd ontwerp dat zorgt voor een stevige grip en voorkomt ongewenste verschuivingen tijdens je workouts. Investeer in een product dat de tand des tijds doorstaat en je in staat stelt om veilig en effectief te trainen.

Ruimtebesparend Ontwerp

Bespaar kostbare ruimte in je fitnessruimte met ons slimme Hexa Dumbbells Opbergrek. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat je optimaal gebruik maakt van je beschikbare ruimte zonder concessies te doen aan de opslagcapaciteit. Het rek is ontworpen met het oog op efficiëntie, zodat je meer ruimte hebt om te bewegen en te trainen. Maak van je fitnessruimte een georganiseerde en uitnodigende plek waar je met plezier aan je fitnessdoelen kunt werken.

Dit opbergrek is kant en klaar voor gebruik en hoeft niet opgebouwd te worden.

Prijs exclusief dumbbells.

Geschikt voor hexa dumbbells van 1 t/m 25 kg

€ 299,95
Incl. BTW
Op voorraad