Nieuw
Muscle Power xtr label
MP5099 Wallball  / Slamball beugel wandmodel
MP5099 Wallball  / Slamball beugel wandmodel MP5099 Wallball  / Slamball beugel wandmodel MP5099 Wallball  / Slamball beugel wandmodel MP5099 Wallball  / Slamball beugel wandmodel MP5099 Wallball  / Slamball beugel wandmodel MP5099 Wallball  / Slamball beugel wandmodel
Details
Aanvullende informatie

MP5099 Wallball / Slamball beugel wandmodel

Wand ophangsysteem voor Wallballs Slamballen en Medicijnballen.

Een Wallball holder is een must-have accessoire voor elke functionele fitnessruimte of CrossFit-box. Het biedt een veilige en handige opbergoplossing voor je Wallball, wat ruimte bespaart en je workout soepeler maakt.

Met een Wallball holder heb je je Wallball altijd binnen handbereik, waardoor je je tijdens je workout kunt concentreren op je oefeningen in plaats van het zoeken naar je fitnessmateriaal. Bovendien zorgt het voor een georganiseerde en opgeruimde fitnessruimte, wat bijdraagt aan je motivatie en focus tijdens het sporten. Naast het gemak dat het biedt tijdens je workout, verlengt een Wallball holder ook de levensduur van je Wallball.

Door het opbergen van je Wallball voorkom je beschadigingen en slijtage, wat de vervangingskosten verlaagt en je geld bespaart op de lange termijn. Een Wallball holder is niet alleen een aanwinst voor professionele fitnessruimtes, maar ook voor thuisgebruik. Het neemt weinig ruimte in beslag en kan gemakkelijk aan de muur worden bevestigd, waardoor je je Wallball veilig en gemakkelijk kunt opbergen zonder dat het in de weg staat. Kortom, een Wallball holder is een onmisbaar en functioneel accessoire voor elke functionele fitnessruimte of CrossFit-box. Investeer vandaag nog in een Wallball holder en verbeter je workoutervaring!

€ 54,99
Incl. BTW
Op voorraad