Nieuw
Muscle Power hq label
Dumbbellrek met aflegschalen voor 5 sets
Dumbbellrek met aflegschalen voor 5 sets Dumbbellrek met aflegschalen voor 5 sets Dumbbellrek met aflegschalen voor 5 sets Dumbbellrek met aflegschalen voor 5 sets Dumbbellrek met aflegschalen voor 5 sets Dumbbellrek met aflegschalen voor 5 sets Dumbbellrek met aflegschalen voor 5 sets Dumbbellrek met aflegschalen voor 5 sets
Details
Handleiding(en)
Aanvullende informatie

Dumbbellrek met aflegschalen voor 5 sets

Optimaliseer je trainingsruimte met ons Dumbbellrek met aflegschalen voor 5 sets. Dit rek is ontworpen om een veilige en georganiseerde opslagoplossing te bieden voor je dumbbells, waardoor je trainingsruimte netjes en overzichtelijk blijft. Met een robuuste constructie en een dikwandig ovalen frame biedt ons Dumbbellrek Ovaal maximale belastbaarheid en stabiliteit. De aflegschappen zijn op twee niveaus geplaatst, op 38 cm en 77 cm hoogte, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je dumbbells tijdens je trainingssessies.

De halfronde aflegschalen voorkomen dat de dumbbells gaan rollen en zorgen ervoor dat er voldoende ruimte is tussen de dumbbells. Je kunt vertrouwen op de stevigheid van het rek, zonder je zorgen te maken over omkiepen. Ons basisuitvoering is 132 cm lang en biedt ruimte voor 5 paar dumbbells. Maar als je behoefte hebt aan extra opbergcapaciteit, kun je het rek eenvoudig uitbreiden met extra secties. Elke sectie bestaat uit één extra voet en twee extra aflegschappen, waardoor je je collectie dumbbells kunt blijven uitbreiden.

Dit rek is volledig vrijstaand en voorzien van antislip rubbervoeten om de vloer te beschermen en een stabiele basis te bieden tijdens je training. Het is geschikt voor dumbbells met een greepbreedte/binnenmaat vanaf 130 mm. Met een hoogwaardige mat zwarte poedercoating is het rek niet alleen functioneel, maar ook stijlvol afgewerkt.

Dit opbergrek is geschikt voor vrijwel alle ronde dumbbells met een binnenmaat van minimaal 130 mm.

De lengte kan naar wens worden uitgebreid voor extra opbergcapaciteit met de MP948-C2483

Inbegrepen bij dit product zijn: 2 voetstukken & 2 aflegschappen inclusief bevestigingsmateriaal. 

 

 

€ 375,00
Incl. BTW
Op voorraad