Pahlavandle set voor indian club oefeningen

De Pahlavandle is een kunststof handvat die op een frisdrankfles, klein of groot, geschroefd kan worden om zo een Indian clubbell te krijgen. Je kunt de flessen vullen met water of zand. En dus het trainingsgewicht verhogen. Het zwaaien met knuppels vergroot kracht, coördinatie en behendigheid. Trainen met de pahlavandle is daarom een mix van mindfulness, fysieke activiteit en hersengymnastiek. Gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken. Overal hebben ze wel frisdrankflessen.
€ 24,95
Incl. BTW
Op voorraad
Pahlavandle set voor indian club oefeningen
Pahlavandle set voor indian club oefeningen Pahlavandle set voor indian club oefeningen Pahlavandle set voor indian club oefeningen Pahlavandle set voor indian club oefeningen Pahlavandle set voor indian club oefeningen Pahlavandle set voor indian club oefeningen Pahlavandle set voor indian club oefeningen Pahlavandle set voor indian club oefeningen Pahlavandle Indian clubs circuit for newbies
Details

De Pahlavandle ™

Ontworpen in Denemarken, de Pahlvandle,  en wordt gebruikt voor professioneel swingen. Het trainen met clubswings is een oude methode voor herstel en het verbeteren van je rug- en nekspieren door soepele draaibewegingen. 
Ook een ideaal hulpmiddel om in de fysiotherapie in te zetten.

De handgrepen (set van 2) kun je voorzien van 2 -normale- overal verkrijgbare kunststof waterflessen die erop geschroefd worden. De flessen kunnen naar wens gevuld worden met water, rijst of zand. Zodat je het gewicht van de fles kunt bepalen. De handgrepen kunnen gemakkelijk meegenomen worden in het bijgeleverde opberg-etui, en neemt daardoor slechts weinig plaats in. 

 

 

Afmetingen:

Lengte: 20 cm  Ø 4,5 cm bij knop, Ø 2,5 cm handvat

 

Wat heb je erbij nodig?Oefenen in de koffiepauze:


Bekijk hier een demonstratie:

Aanvullende informatie
Aanvullende informatie
SKU Pahlavandle