Muscle Power xtr label
MP3049 Opberg pin voor H. schijven Wall Line wandmodel
MP3049 Opberg pin voor H. schijven Wall Line wandmodel MP3049 Opberg pin voor H. schijven Wall Line wandmodel MP3049 Opberg pin voor H. schijven Wall Line wandmodel MP3049 Opberg pin voor H. schijven Wall Line wandmodel MP3049 Opberg pin voor H. schijven Wall Line wandmodel MP3049 Opberg pin voor H. schijven Wall Line wandmodel MP3049 Opberg pin voor H. schijven Wall Line wandmodel
Details
Aanvullende informatie
Gerelateerde posts 1

MP3049 Opberg pin voor H. schijven Wall Line wandmodel

Als je op zoek bent naar een handige en veilige manier om jouw bumperplates, halterschijven of soortgelijke gewichten op te bergen, dan is de enkele platehouder pin die je aan de muur kan bevestigen een uitstekende keuze! De platehouders van het Muscle Power ophangsysteem komen in drie vormen - dit is de enkele pin die zeer geschikt is voor beperkte ruimtes. 

Deze platehouder pin is ontworpen om veilig en stevig aan de muur te worden bevestigd, zodat je jouw gewichten gemakkelijk kunt ophangen en opbergen. Zo blijven jouw gewichten altijd binnen handbereik en veilig opgeborgen.Het is gemaakt van duurzaam staal en kan tot wel 160 kg dragen. Hierdoor kun je zonder zorgen jouw zwaarste gewichten ophangen en deze veilig opbergen. De houder is ook eenvoudig te monteren, zodat je snel kunt beginnen met trainen. Bestel nu en geniet van een georganiseerde en veilige trainingsruimte!

€ 29,95
Incl. BTW
Op voorraad