Nieuw
Muscle Power hq label
Uitbreiding Dumbbellrek met aflegschalen voor 5 sets
Uitbreiding Dumbbellrek met aflegschalen voor 5 sets Uitbreiding Dumbbellrek met aflegschalen voor 5 sets Uitbreiding Dumbbellrek met aflegschalen voor 5 sets Uitbreiding Dumbbellrek met aflegschalen voor 5 sets Uitbreiding Dumbbellrek met aflegschalen voor 5 sets Uitbreiding Dumbbellrek met aflegschalen voor 5 sets Uitbreiding Dumbbellrek met aflegschalen voor 5 sets Uitbreiding Dumbbellrek met aflegschalen voor 5 sets Uitbreiding Dumbbellrek met aflegschalen voor 5 sets
Details
Handleiding(en)
Aanvullende informatie

Uitbreiding Dumbbellrek met aflegschalen voor 5 sets

Breid je huidige MP948-rek uit met ons Uitbreding Dumbbellrek met aflegschalen voor 5 sets. Dit onderdeel is speciaal ontworpen om naadloos aan te sluiten op het MP948-rek, waardoor je jouw opbergcapaciteit kunt vergroten en je dumbbells georganiseerd kunt houden. Met een robuuste constructie en een dikwandig ovalen frame biedt ons dumbbellrek hoge belastbaarheid en stabiliteit. Het is een perfecte aanvulling voor diegenen die hun trainingsruimte georganiseerd en efficiënt willen houden.

Dankzij de aflegschappen op twee niveaus, op 38 cm en 77 cm hoogte, kun je je dumbbells gemakkelijk opbergen en ophalen tijdens je trainingssessies. De halfronde aflegschalen voorkomen dat de dumbbells gaan rollen en zorgen voor voldoende ruimte tussen de gewichten. Dit rek kan eenvoudig worden toegevoegd aan het MP948-rek, waardoor je extra opslagruimte krijgt. Elke sectie van het MP948-rek bestaat uit één extra voet en twee extra aflegschappen, waardoor je jouw dumbbellcollectie kunt uitbreiden en georganiseerd kunt houden.

Dit opbergrek is geschikt voor vrijwel alle ronde dumbbells met een binnenmaat van minimaal 130 mm.

Dit product is een uitbreiding van het MP948-rek.

Inbegrepen bij dit product zijn: 1 voetstuk & 2 aflegschappen inclusief bevestigingsmateriaal. 

 

 

 

€ 295,00
Incl. BTW
Op voorraad