Muscle Power bsq label
MP3029 Opklapbare bank zwart
MP3029 Opklapbare bank zwart MP3029 Opklapbare bank zwart MP3029 Opklapbare bank zwart MP3029 Opklapbare bank zwart MP3029 Opklapbare bank zwart MP3029 Opklapbare bank zwart
Details
Handleiding(en)
Video(s)
Aanvullende informatie

MP3029 Opklapbare bank zwart

De opklapbare bank is een ideaal hulpmiddel voor tal van bench-based dumbbell- en barbell-oefeningen, waaronder bankdrukken, dumbbell row, shoulder press, incline press, skullcrushers, bicep curls en nog veel meer.

De stevige, mooi afgewerkte stalen, constructie heeft versterkte rug- en zitkussens over de hele lengte. De bench is duurzaam, veilig en comforttabel. De rugleuning is in zeven standen te verstellen. De zevende stand is de transport of opberstand. De kunststof bekleding van zitting en rugleuning zijn comfortabel en gemakkelijk te reinigen.

Compleet gemonteerd en klein in te klappen
De voorpoten kunnen ingeklapt worden, voorzien van een veiligheidspal, waardoor je de bench heel gemakkelijk kunt opbergen, bijvoorbeeld onder een bed. De bench is voorzien van een mat zwarte structuurverf. Het zitvlak en rugleuning is voorzien van een stevige kunststof buitenkant, met aan de binnenkant een stevige schuimlaag die voldoende weerstand biedt.

 

€ 285,00
Incl. BTW
Op voorraad