0
€ 0,00

Crossfit Stations

Crossfit Stations, op maat gemaakt

Een crossfit station is ideaal om zo veel mogelijk uit een ruimte te halen. Wij kunnen een crossfit station speciaal voor jou ontwerpen zodat het station precies aan jouw wensen voldoet. Met een crossfit station krijg jij dus jouw ideale trainings station voor al jouw crossfit oefeningen. Mocht je vragen hebben dan kan je natuurlijk altijd bellen of mailen naar info@muscle-power.nl. 

Je kunt trouwens ook een van onze voorbeeld modellen bestellen, of een voorbeeld model met kleine aanpassingen aanschaffen. 

De levertijd van een Crossfit station is 6 weken.
Onze Crossfit stations zijn een Nederlands product.

Wat is er allemaal mogelijk?

- Wij maken ook crossfit stations voor buiten, door de stations met een speciale coating te behandelen.
- De Crossfit stations kunnen (deels) in een bepaalde kleur worden geleverd.
- Jij bepaalt zelf de grootte van een station, wij ontwerpen en produceren Crossfit stations in alle maten. 
- Er zijn verschillende onderdelen die op een Crossfit station kunnen worden gemonteerd.

Je kunt o.a. kiezen voor de volgende onderdelen:

Crossfit Rek voor binnen en buiten!

De crossfit rekken zijn niet alleen voor binnen maar ook voor buiten! Door middel van een speciale primer laag is het mogelijk om de stations ook buiten te plaatsen. Bel of mail voor meer informatie

CrossFit Rek Buiten

 CrossFit Rek Binnen

Afwerking van het CrossFit rek

KTL (afwerking van het rek)

KTL is de afkorting van Kathodische Tauch Lackierung (elektrostatische dompellak). KTL is een elektrostatisch verfproces waarbij het te verven deel in een vloeistofbad wordt ondergedompeld. Voor de grepen wordt aangeraden om een fijn korrel structuur te gebruiken i.v.m de grip.

Poedercoat fijnstructuur

Het is mogelijk de CrossFit rekken te voorzien van een poedercoating met fijnstructuur. Hierdoor verlies je geen grip met de onderdelen van het rek. Dit is een wat fijne korrel die prettig aanvoelt tijdens de oefeningen. 

 Fijnstructuur poedercoatcing CrossFit Rek

 

 

Interesse? Neem dan contact op met Muscle-Power:
info@muscle-power.nl 
0313 - 750727

Of bestel een van onze voorbeeld stations.

Wij zijn met vakantie
In verband met vakantie is Muscle Power tot en met maandag 31 juli gesloten. U kunt de bestelling gewoon plaatsen, we leveren weer vanaf 1 augustus goederen uit. Daarom bieden we speciaal voor uw geduld 10% korting op alle artikelen, korting geldt ook op de al afgeprijsde artikelen, voer bij het afrekenen actiecode: MPZOMER17 in. Wij wensen u een hele fijne zomer vakantie toe.