Muscle Power xtr label
MP5098 Gymball beugel Wall Line wandmodel
MP5098 Gymball beugel Wall Line wandmodel MP5098 Gymball beugel Wall Line wandmodel MP5098 Gymball beugel Wall Line wandmodel MP5098 Gymball beugel Wall Line wandmodel MP5098 Gymball beugel Wall Line wandmodel
Details
Aanvullende informatie
Gerelateerde posts 1

MP5098 Gymball beugel Wall Line wandmodel

Gymball wandmodel beugel

Als je op zoek bent naar een handige manier om jouw gymballen op te bergen en te organiseren, dan is dit gymballen wandbeugel van het Muscle Power wandsysteem de perfecte oplossing.

Deze wandbeugel is ontworpen om jouw gymballen veilig en gemakkelijk op te bergen, zodat je deze altijd binnen handbereik hebt tijdens jouw training. De wandbeugel kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd en biedt een veilige opbergplaats voor jouw gymbal, zonder dat deze in de weg staat. De wandbeugel voor gymballen is geschikt voor alle soorten en maten gymballen. Dit maakt het een veelzijdige oplossing die geschikt is voor elke trainingsruimte. De wandbeugel is gemaakt van duurzaam staal en is eenvoudig te monteren. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk jouw gymballen opbergen en organiseren, zodat je jouw trainingsruimte netjes en georganiseerd kunt houden.

Bestel nu en geniet van een nette en georganiseerde trainingsruimte!

€ 49,95
Incl. BTW
Op voorraad