Ronde dumbbells

Ronde dumbbells

Muscle Power biedt nu ook een eigen lijn ronde dumbbells, zeer mooi afgewerkt en een must-have voor jouw studio. Deze ronde dumbbells liggen prettig in de hand en zijn geschikt voor professioneel gebruik. Ze zijn te combineren met een prachtig opbergrek, deze is verticaal wat er voor zorgt dat je meer ruimte overhoudt. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ronde dumbbells gewicht

De ronde dumbbells zijn los leverbaar en in sets, los zijn de dumbbells leverbaar van 1 t/m 40 kilogram wanneer je een set wilt is het volgende mogelijk:

  • 1 - 10 kg 10 sets in stappen van 1 kg
  • 12 - 20 kg 5 sets in stappen van 2 kg
  • 22 - 30 kg 5 sets in stappen van 2 kg
  • 32 - 40 kg 5 sets in stappen van 2 kg

Vaak wordt bij met het trainen van dumbbells gedacht dat je hiermee alleen je armen en borst kan trainen, maar in werkelijkheid kan je al je spiergroepen hiermee pakken dus ook je rug en benen. Wanneer je ook nog eens de beschikking hebt over een verstelbare halterbank zijn er zeer veel mogelijkheden. De ronde dumbbells hebben een verchroomd handvat met een goede grip. De koppen zijn gemaakt van dik rubber materiaal, hierdoor kan de dumbbell veilig worden gebruikt in elke ruimte. Ook zorgt de rubberen kop ervoor dat er minder geluidsoverlast is wanneer de dumbbell terug wordt gezet.