0
€ 0,00
Gewichten

Body Pump Set | Muscle Power

De Body Pump set is bedoeld om mensen zowel thuis als in de sportschool een goede workout te geven. Body Pump wordt al sinds de jaren '90 van de vorige eeuw gedaan en is intussen een zeer populaire manier om in vorm te raken. Voordeel van body pump is dat je dit ook thuis kan doen. Er zijn ondertussen ook heel veel sportscholen die body pump lessen geven. Een ander voordeel van de body pump set is dat je voor een goede prijs een halter met gewichten krijgt.

De Body Pump set van Muscle Power:

Muscle Power heeft twee Body Pump sets geselecteerd. Bij Body Pump ga je vaak niet zwaarder dan 20 kilo trainen. Daarom vind je hier Body Pump sets van rond de 20 kilo max. natuurlijk kun je ook body pump oefeningen doen met minder dan 20 kilo, het gewicht is namelijk verdeeld over meerdere halterschijven.

Oefeningen met de Body Pump:

Body Pump training is fijn om met een instructeur te doen, wanneer je thuis de workout doet moet je de trainer op de televisie of op internet erbij zoeken.

 

Wij zijn met vakantie
In verband met vakantie is Muscle Power tot en met maandag 31 juli gesloten. U kunt de bestelling gewoon plaatsen, we leveren weer vanaf 1 augustus goederen uit. Daarom bieden we speciaal voor uw geduld 10% korting op alle artikelen, korting geldt ook op de al afgeprijsde artikelen, voer bij het afrekenen actiecode: MPZOMER17 in. Wij wensen u een hele fijne zomer vakantie toe.