Crossfit Rigs - Vrijstaande Rigs

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 55

Van hoog naar laag sorteren
 1. Dutch Product
 2. Dutch Product
 3. Dutch Product
 4. Dutch Product
 5. Dutch Product
 6. Dutch Product
 7. Dutch Product
 8. Dutch Product
 9. Dutch Product
 10. Dutch Product
 11. Dutch Product
 12. Dutch Product
 13. Dutch Product
 14. Dutch Product
 15. Dutch Product
 16. Dutch Product
 17. Dutch Product
 18. Dutch Product
 19. Dutch Product
 20. Dutch Product
 21. Dutch Product
 22. Dutch Product
 23. Dutch Product
 24. Dutch Product
Pagina
per pagina

Vrijstaande Rigs

Als het op Crossfit toestellen aankomt, zijn er twee hoofdtypes: vrijstaande en aan de muur bevestigde toestellen. Vrijstaande toestellen kunnen bijna overal in je fitnessruimte geplaatst worden. Dankzij hun brede basis en zware gewicht zijn ze zeer stabiel. Maar dat betekend ook dat als je ze moet verplaatsen, zijn ze niet gemakkelijk op te pakken zijn.

De crossfit rigs zijn in alle maten te krijgen, van een kleine rig voor één persoon tot een enorme rig waarbij je met tien mensen tegelijk in kan trainen. Door onze jaren lange ervaring hebben we ons aanbod steeds verder kunnen ontwikkelen, waarbij de resultaten talloze opties bieden voor een Crossfit Rig.

De toestellen worden op de grond gemonteerd om stabiliteit te maximaliseren en om te voorkomen dat ze omvallen.

Er zijn verschillende manieren om een vrijstaande crossfit opstelling aan de grond te bevestigen, maar een van de meest gebruikelijke methoden is het gebruik van betonankers. Betonankers kunnen met een hamer in de grond worden geslagen en zijn relatief goedkoop. Als de ankers eenmaal op hun plaats zitten, kan de crossfit opstelling eraan worden bevestigd met bouten of schroeven.

Wij van Muscle Power denken natuurlijk mee over de beste en veiligste manier om de rig te plaatsen en op zijn plaats te houden. En let op, alles te zien op de afbeeldingen zijn voorbeeld producten.

Dit betekent dat er veel ruimte is voor maatwerk, wat kan worden gedaan door het bestellen van een op maat gemaakte rig.

Crossfit Rig kwaliteit
Onze crossfit rigs zijn van hoge kwaliteit en worden geproduceerd in Nederland. De rigs die in de webshop staan zijn voorbeeldmodellen, deze modellen kunnen zo overgenomen worden of worden speciaal aangepast naar jouw wens. Hiervoor wordt een speciaal, op maat gemaakte, 3D tekening gemaakt. Als alles is goedgekeurd wordt de productie van het Rig gestart. Het Crossfit rig is afgewerkt met een Kathodische Tauch Lackierung lak, KTL is een elektrostatisch verfproces waarbij het te verven deel in een vloeistofbad wordt ondergedompeld. Voor de grepen wordt aangeraden om een fijn korrelstructuurverf te gebruiken i.v.m. de grip. Het is ook mogelijk de CrossFit rigs te voorzien van een poedercoating met fijnstructuur. Hierdoor verlies je geen grip met de onderdelen van het rek. Dit is een wat fijne korrel die prettig aanvoelt tijdens de oefeningen.

Crossfit Rig Buiten
De crossfit rigs zijn ook in een 'buiten-uitvoering'te leveren, Dit kan door een speciale coatingslaag aan te brengen.

Eigenlijk zijn de mogelijkheden dus gewoon eindeloos. Aarzel daarom ook niet om contact met ons op te nemen voor al je vragen. Via de telefoon 0313 – 750 727. of email ons.

Eindeloos Crossfit

Ben je opzoek naar alle andere crossfit producten? Check dan de overzichtspagina van onze voor een groot aantal verschillende artikelen. Voor zowel beginnende crossfitters als ver gevorderde.