Battle ropes

Battle ropes

Battle Ropes zie je steeds vaker in sportscholen en bij bootcamps. Deze battle ropes worden gebruikt om kracht en explosiviteit te trainen. Door middel van deze battle ropes train jij je hele lichaam. De trainingen met een battle rope zijn ontzettend zwaar maar zeer goed voor het uithoudingsvermogen en het is een uitstekende manier om een goede conditie en een sterkte grip te ontwikkelen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Battle rope oefeningen

Door middel van verschillende variaties van oefeningen is het een goed alternatief voor gewone cardio. Het is een vorm van interval training (HIIT) waarbij je in korte tijd zeer veel verbrand. Deze ropes zijn eenvoudig te gebruiken en vrijwel onderhoudsvrij. Het voordeel aan deze battle ropes is dat je  vrijwel niks anders nodig hebt behalve een bevestigings punt, ook kun je de rope ergens omheen slaan. Oefeningen zijn zowel individueel uit te voeren als met zijn tweeën.

Voordelen van een battle rope:

  1. Zowel binnen als buiten uit te voeren
  2. Perfecte test voor uithoudingsvermogen, conditie en het opbouwen van een sterke grip
  3. Allerlei oefeningen mogelijk
  4. Verhoogt de vetverbranding

In het assortiment hebben wij verschillende soorten battle ropes:

Battle Rope zwart MP1500

GUN- eX Cobra rope 

GUN- eX Cobra rope SET

Mocht je niet weten wat er mogelijk is met een battle rope of heb je inspiratie nodig voor oefeningen met een battle rope? Bekijk dan onderstaand filmpje.