0
€ 0,00
Trainingsmateriaal
 • GUN-eX Cobra Rope

  Veelzijdige elastische Battle Rope.
  GUN-eX Cobra Rope

  Begint bij: € 179,00 (Excl. BTW) € 216,59 (Incl. BTW)

 • GUN-eX® COBRA SPEED KIT

  Perfect voor het conditioneren van het onderlichaam.
  GUN-eX® COBRA SPEED KIT

  Begint bij: € 219,95 (Excl. BTW) € 266,14 (Incl. BTW)

 • GUN-eX Heavy Duty Carry Bag

  Duurzame draagtas voor de GUN-eX Cobra Rope.
  GUN-eX Heavy Duty Carry Bag
  Prijs:
  € 29,00 (Excl. BTW)
 • GUN-eX Wooden Bar

  Essenhouten verlengstuk voor de Gun-Ex elastische Battle Ropes
  GUN-eX Wooden Bar
  Prijs:
  € 43,95 (Excl. BTW)

GUN-eX ®

GUN-eX ® is de meest veelzijdige training tool die vandaag beschikbaar is. GUN-eX ® is de eerste en originele elastische battle rope. Het biedt volledige weerstands- training voor uw lichaam om uw sterkte, kracht en snelheid te verbeteren.

In tegenstelling tot traditionele battle rope touwen, bestaat de GUN-eX ® uit hoog kwalitatief rubber en beschermende elementen. De GUN-eX ® zijn bedekt met Dupont Cordura die voor een hoge veiligheid zorgen. De GUN-eX ® creëert verschillende energetische golven. Het menselijk lichaam vereist om spiercontracties met elkaar te reageren door het hele lichaam in drie vlakken. Buiten dat, werken de battle ropes als een sprint systeem (voorwaarts, zijwaarts, achterwaarts) en de kabels zijn geschikt voor rotatie-oefeningen waarbij core spieren worden getraind. Tot heden kunt u met de GUN-eX ® ongeveer 500+ oefeningen verrichten.

GUN-eX ® wordt gebruikt door olympiërs en professionele atleten. Het wordt getest en gebruikt door NHL ijshockey spelers. Het is ontworpen in de Verenigde-Staten en wordt in Europa gefabriceerd volgens de hoogste kwaliteits-en veiligheidsnormen.

Deze battlle ropes zijn ontworpen om overal gebruikt te worden. U kunt het niet alleen gebruiken in sportscholen of fitness clubs maar ze zijn ook speciaal ontworpen voor buitenshuis gebruik. U kunt ze gebruiken in een park of op het strand. Water, zand, modder of sneeuw zal de GUN-eX ® niet beschadigen!

U kunt kiezen tussen de 300 Newton en de 700 Newton.

 • De 300 Newton is geschikt voor jonge atleten en vrouwen.
 • De 700 Newton is geschikt voor professionals en gevorderden
Wij zijn met vakantie
In verband met vakantie is Muscle Power tot en met maandag 31 juli gesloten. U kunt de bestelling gewoon plaatsen, we leveren weer vanaf 1 augustus goederen uit. Daarom bieden we speciaal voor uw geduld 10% korting op alle artikelen, korting geldt ook op de al afgeprijsde artikelen, voer bij het afrekenen actiecode: MPZOMER17 in. Wij wensen u een hele fijne zomer vakantie toe.