SKLZ Targeted Massage Bal

SKLZ Targeted Massage Bal

Met de Targeted Massage Ball van SKLZ masseer je gemakkelijk, altijd en overal je spieren. Het is een effectief hulpmiddel voor myofascial release oefeningen voor verschillende delen van je lichaam. Bijvoorbeeld je billen, beenspieren en rug. Myofascial release is een intensieve massage techniek waarbij je triggerpoints masseert om spierknopen weg te halen, andere spiergerelateerde problemen op te lossen en de bewegingen van de spieren te verbeteren.

Bij de fysiotherapeut heet dit triggerpoint therapie. Deze vorm van therapie is in korte tijd erg populair geworden. Bij hevige pijn of andere spierklachten is dit een logische keuze. Bij gevoelige of stijve spieren is de Targeted Massage Ball dé oplossing. Met deze massage bal masseer je gemakkelijk je spieren. Hierdoor creëeer je een betere doorbloeding van de spieren en worden vermoeidheidsklachten minder.

Met een diameter van 12 cm is de SKLZ Massage Ball gemakkelijk mee te nemen, Door het stevige rubber is het mogelijk om diep door te dringen in de spieren voor optimaal resultaat. De massage bal is waterbestendig en eenvoudig schoon te maken.

 

€ 17,94
Incl. BTW
Op voorraad
SKLZ Targeted Massage Bal
SKLZ Targeted Massage Bal SKLZ Targeted Massage Bal SKLZ Targeted Massage Bal SKLZ Targeted Massage Bal SKLZ Targeted Massage Bal SKLZ Targeted Massage Bal SKLZ Targeted Massage Bal SKLZ Targeted Massage Bal SKLZ Targeted Massage Bal
Details

Specificaties SKLZ Targeted Massage Bal
Doorsnede: 12,7 cm
Gewicht met verpakking: 1 kg
Kleur: Zwart
Materiaal: Rubber

Oefeningen:

Aanvullende informatie
Aanvullende informatie
SKU SKLZ Targeted Massage Bal
Gebruik Professioneel, Thuisgebruik