AANBIEDING Ronde dumbbellset 1-10 kg Inclusief Opbergtoren

Ronde dumbbellset 1-10 kg Inclusief Opbergtoren

Wees de eerste om dit product te waarderen

Beschikbaarheid: Op voorraad

SKU: RONDDUMB1-10+MP936

€ 591,50

€ 448,99

Excl. BTW: € 371,07

U bespaart: € 142,51

OF

Korte beschrijving

Ronde dumbbellset 1-10 kg Inclusief Opbergtoren

Details

Ronde Dumbbellset 1 - 10 kg Inclusief Opbergtoren

Muscle Power heeft een ronde Dumbbell 1 - 10 kg set Inclusief een Opbergtoren aanbiedingen samengesteld voor een aantrekkelijke prijs.

Ronde Dumbbellset : 1 - 10 kg: 10 paar ronde dumbbells (stapgrootte van 1 kg)

De afwerking en de uitstraling van de ronde dumbbells zijn van zeer professionele kwaliteit en tevens een lust voor het oog. Een uitgebreide dumbbell set biedt iedereen de mogelijkheid om het lichaam van een complete workout te voorzien. Werkelijk al uw spiergroepen van rug tot en met de benen kunt u met dumbbells trainen. Zeker in combinatie met een verstelbare halterbank biedt het u ongekende trainingsmogelijkheden. De set dumbbells zijn van rubber gemaakt met een chromen handvat. Het chromen handvat is zeer netjes afgewerkt waardoor het prettig in de hand ligt tijdens de training. Doordat de dumbbells verder van rubber zijn wordt de kans van beschadigingen beperkt. Geluidsoverlast van vallende of tegen elkaar aanstotende dumbbells wordt zo ook tot een minimum beperkt.

  • Deze serie loopt per 1 kg omhoog, deze set bestaat uit: 1 t/m 10 kg.
  • Dikte greep loopt van 28 mm tot 30 mm
  • Lengte greep: 14.5 cm


Dumbbell Opbergtoren zwart voor ronde en hexagonale dumbbells:

Compacte opbergtoren voor ronde/hexa dumbbells van 1-10 kg (10 sets). Klein en compact, zeer geschikt voor kleine ruimtes.De dumbbell toren is de oplossing voor al je rondzwervende losse dumbbells. De dumbbell toren heeft een stijlvol en ruimtebesparend ontwerp en heeft een zwarte kleur. Het is vervaardigd uit één stuk, hierdoor is de toren ook stabieler. De toren heeft de volgende afmetingen:

  • Lengte: 50 cm.
  • Diepte: 50 cm.
  • Hoogte: 130 cm.

Aanvullende Informatie

Gebruik Professioneel, Semi-professioneel, Thuisgebruik