Power rack

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Dutch Product
 2. Dutch Product
 3. Dutch Product
 4. Dutch Product
 5. Dutch Product
 6. Dutch Product
 7. Dutch Product
 8. Dutch Product
 9. Dutch Product
 10. Dutch Product
 11. Dutch Product
 12. Dutch Product
per pagina

Met de rekken van Muscle Power verbeter jij je pr's. Je kunt in de Powercage de belangrijkste compound oefeningen uitvoeren, en zo behaal jij je doelen in no-time. En er zijn tal van mogelijkheden.

Dus,

ben jij klaar voor het echte werk, wil jij zwaarder trainen dan ooit tevoren, of wil jij jezelf tot het uiterste pushen?


Dan is een power rack in de gym of homegym voor jou een must.

https://www.muscle-power.nl/mp266-battle-rope-attachmentPower Rack kopen

In combinatie met halterstangengewichten en banken kun je veel oefeningen uitvoeren en je hele lichaam goed trainen. Voorbeelden van oefeningen die mogelijk zijn, de squat, bench press, military press, shrugs en nog veel meer! Als je alleen traint is een power rack of powercage een goede uitkomst, een spotter is niet meer nodig omdat de stang in alle tijden wordt opgevangen. 

Waar let je op bij de aanschaf van een power rack?

Belastbaarheid: Wat is de maximale belastbaarheid van het rek. Hoe hoger de belastbaarheid, hoe steviger en stabieler het rek is.

Type safety bar: Deze bar zorgt er voor dat je veilig kan trainen. Is de bar stevig genoeg is om het gewicht te kunnen houden. Je hebt daarin 3 type's: Een losse staaf (lage belastbaarheid), een dwarsbalk en safety straps. Als je voor zwaar gaat, schaf dan een power cage aan met een dwarsbalk of safety straps. Dat is voor jouw eigen veiligheid. Muscle Power werkt met dwarsbalken omdat die een hoge belastbaarheid hebben.

Afmetingen: Niet onbelangrijk, wat zijn de afmetingen van het rek, en vooral ook de hoogte? Je wilt natuurlijk niet dat je met je hoofd boven het rek uitkomt. Bij onze rekken hoef je je daar geen zorgen over te maken. Of je moet langer dan 2.05m. Neem dan contact met ons op om maatwerk te bespreken :)

Optrekstang:  Bijna alle powercages gebruiken een bovenbalk als optrekstang, handig voor oefeningen zoals pull-ups en chin-up. 

 

De crossfit stations/Rigs voor buiten gebruik

- Crossfit Stations/Rigs kunnen zowel voor buiten als voor binnen worden geplaatst.
- Crossfit Stations kunnen (gedeeltelijk) in een kleur worden geleverd.

Wat kun je van ons verwachten?
- Onze stations zijn een Nederlands product.
- Wij ontwerpen het Crossfit station voordat wij het gaan produceren, zodat jij van te voren precies weet wat je krijgt.
- Elk station/rig wordt apart gemaakt. Hou dus rekening met een levertijd.
- Uiteraard vind je op Muscle-Power.nl ook alle equipment om Crossfit Station mee te vullen.

In de toekomst aan te passen:
Je kunt het crossfitstation in de toekomst altijd aanpassen. Zo kan je er nieuwe onderdelen opzetten, alle losse onderdelen die je vindt op Muscle-Power.nl zijn gemakkelijk op het Crossfit Station te monteren. Je kunt er ook voor kiezen om het Crossfit station uit te breiden, wanneer je behoefte hebt aan een groter station. 

Heel veel mogelijkheden:
Er is ontzettend veel mogelijk!, zo kun je o.a. kiezen uit de volgende onderdelen voor jou Crossfit station:

Heb je interesse in jouw eigen Crossfit Station? Of heb je een vraag?

Bel ons gerust even op 0313 - 750727,
of mail naar: [email protected] 

Wat zijn de voordelen van een Power rack?

- Geen zorgen meer om de stang te laten vallen.

- Geen spotter nodig, Alleen trainen is dan veiliger, de stang wordt opgevangen door een ander stuk staal in plaats van op jou.

- Verbreek je pr's, Die extra 5 kg proberen om je record te verbeteren?  Dat kan nu. Doordat een power cage veilig aanvoelt krijg je meer zelfvertrouwen om zwaarder te trainen.

Heb je vragen over onze power racks? Bel of mail ons gerust!

T: 0313 750727 E-mail: [email protected]