0
€ 0,00
Krachtapparatuur
 • Curl Bench MP550

  Zeer geschikt voor thuis gebruik om je biceps te trainen.
  Curl Bench MP550
  Prijs:
  € 249,00 (Excl. BTW)
 • Powerline PCA11X

  Voor het trainen van de biceps, triceps en onderarm spieren.
  Powerline PCA11X
  Prijs:
  € 65,25 (Excl. BTW)
 • Body-Solid GPCB329

  Preacher curls zijn essentieel voor het gelijkmatig opbouwen van spie...
  Body-Solid GPCB329
  Prijs:
  € 280,15 (Excl. BTW)
 • Body-Solid GCBT380

  Grote, massieve biceps en triceps ontwikkel je met de Body-Solid GCBT3...
  Body-Solid GCBT380
  Prijs:
  € 409,99 (Excl. BTW)

Curl Banken

Biceps curl bank 

De biceps curl banken zijn onmisbaar in een gym, je biceps en onderarmen effectief te kunnen trainen is een biceps curl bank van groot belang. Met deze preacher curl benches kun je een zware en geïsoleerde bicep training uitvoeren. Het 'cheaten' met gewichten is niet meer mogelijk aangezien de bovenarmen weinig tot geen bewegingsruimte heeft. Deze banken zijn hoofdzakelijk bedoelt om sterkte en grote armen te ontwikkelen. 

De biceps curl bank. Dé professionele trainingspartner om jou te helpen je biceps te ontwikkelen, dat is wat de biceps curl bank doet. In ons asortiment vind je uiteraard voldoende mogelijkheden. Hier vindt zowel de beginner als de professional de juiste biceps curl bank.

De zitting van de biceps curl bank en het armkussen en de barondersteuner zijn verstelbaar, hierdoor heb je altijd de juiste houding tijdens oefeningen en kun je de biceps curl bank altijd naar wens aanpassen.

 

Wij zijn met vakantie
In verband met vakantie is Muscle Power tot en met maandag 31 juli gesloten. U kunt de bestelling gewoon plaatsen, we leveren weer vanaf 1 augustus goederen uit. Daarom bieden we speciaal voor uw geduld 10% korting op alle artikelen, korting geldt ook op de al afgeprijsde artikelen, voer bij het afrekenen actiecode: MPZOMER17 in. Wij wensen u een hele fijne zomer vakantie toe.