0
€ 0,00
Krachtapparatuur
 • Dip station Tuff Stuff

  Maak gebruik van uw eigen lichaamsgewicht met de Tuff Stuff RCD-347 ve...
  Dip station Tuff Stuff
  Prijs:
  € 863,50 (Excl. BTW)
 • Dip station Body-Solid GVKR82

  Vertical knee raises, dippen en pull ups doe je met de Body Solid GVKR...
  Dip station Body-Solid GVKR82
  Prijs:
  € 409,99 (Excl. BTW)
 • Dip station Body-Solid

  Dit vrijstaande toestel is speciaal gemaakt om het bovenlichaam te ont...
  Dip station Body-Solid
  Prijs:
  € 243,99 (Excl. BTW)
 • Power Tower Station

  Multi functioneel station voor een sterke prijs.
  Power Tower Station
  topper
  Prijs:
  € 169,95 (Excl. BTW)

Dip station kopen?

De Dip stations, met de dip stang ontwikkel je uitstekende schouders, dikkere borstspieren en krachtige triceps. Muscle Power voorziet jou in jouw behoefte voor de juiste dip stang. Deze vrijstaande dip stations zijn speciaal gemaakt voor de ontwikkeling van het bovenlichaam. Met deze dip stations kun je dip-oefeningen uitvoeren. Oefeningen op de dip stations vormen een belangrijk onderdeel van de training van de meeste crossfitters en krachtsporters. Met de dip stations train je spieren als de Pectoralis Major, de Anterior Deltoideus en de Triceps. Wanneer oefeningen op de dip stations te licht worden, omdat je progressie boekt, kun je die oefeningen op de dip stang verzwaren door jezelf zwaarder te maken met bijvoorbeeld een gewichtsvest. Naast een gewichtsvest kun je, jouw oefeningen op de dip stations ook zwaarder maken door bijvoorbeeld een dumbell tussen je benen te klemmen, gewicht is gewicht. 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een dipstation?

Als je een dip station wilt kopen, moet je letten op de veelzijdigheid van de dip stations. Zo hebben wij echt pure dip stangen, maar ook power stations waar een pull-up stang op zit. Ben je op zoek naar nog veel meer, dan kun je bij ons ook een op maat gemaakt crosffit station bestellen, uiteraard met de mogelijkheid voor een dip stang. 

Wat zijn de voordelen van een dipstation van Muscle Power?

 • Ontwikkeling van sterke schouders, dikke borstspieren en krachtige triceps
 • Hoge kwaliteit materialen
 • Groot scala aan oefeningen mogelijk

Bestel jouw dip stang vandaag nog bij Muscle Power. Wij hebben voor jou de beste dipstangen geselecteerd en wij leveren de dip stang snel. 

 Hier vind je een video van ScottHermanFitness over het trainen van je triceps en borst door middel van een dip stang!

 

Wij zijn met vakantie
In verband met vakantie is Muscle Power tot en met maandag 31 juli gesloten. U kunt de bestelling gewoon plaatsen, we leveren weer vanaf 1 augustus goederen uit. Daarom bieden we speciaal voor uw geduld 10% korting op alle artikelen, korting geldt ook op de al afgeprijsde artikelen, voer bij het afrekenen actiecode: MPZOMER17 in. Wij wensen u een hele fijne zomer vakantie toe.