Dip station

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De Dip stations, met de dip stang ontwikkel je uitstekende schouders, dikkere borstspieren en krachtige triceps. Muscle Power voorziet jou in jouw behoefte voor de juiste dip stang. Deze vrijstaande dip stations zijn speciaal gemaakt voor de ontwikkeling van het bovenlichaam.

Dip oefeningen

Met deze dip stations kun je dip-oefeningen uitvoeren. Oefeningen op de dip stations vormen een belangrijk onderdeel van de training van de meeste crossfitters en krachtsporters. Met de dip stations train je spieren als de Pectoralis Major, de Anterior Deltoideus en de Triceps. Wanneer oefeningen op de dip stations te licht worden, omdat je progressie boekt, kun je die oefeningen op de dip stang verzwaren door jezelf zwaarder te maken met bijvoorbeeld een gewichtsvest. Naast een gewichtsvest kun je, jouw oefeningen op de dip stations ook zwaarder maken door bijvoorbeeld een dumbbell tussen je benen te klemmen, gewicht is gewicht. 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een dipstation?

Als je een dip station wilt kopen, moet je letten op de veelzijdigheid van de dip stations. Zo hebben wij echt pure dip stangen, maar ook power stations waar een pull-up stang op zit. Ben je op zoek naar nog veel meer, dan kun je bij ons ook een op maat gemaakt crosffit station bestellen, uiteraard met de mogelijkheid voor een dip stang. 

Wat zijn de voordelen van een dipstation van Muscle Power?

  • Ontwikkeling van sterke schouders, dikke borstspieren en krachtige triceps
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Groot scala aan oefeningen mogelijk

Bestel jouw dip stang vandaag nog bij Muscle Power. Wij hebben voor jou de beste dipstangen geselecteerd en wij leveren de dip stang snel. Hier vind je een video van ScottHermanFitness over het trainen van je triceps en borst door middel van een dip stang!