0
€ 0,00
  • Powerline PLDA11X

    Leg Extensions om de knieëen en dijspieren te versterken.
    Powerline PLDA11X
    Prijs:
    € 48,75 (Excl. BTW)

leg curl en leg extension machine kopen?

Quadriceps trainers

Leg extension kopen?

Ben jij op zoek naar een goed leg extension apparaat? Zoek dan niet verder en bekijk het assortiment leg extensions aparaten om jouw bovenbenen zo optimaal mogelijk te trainen.

De bovenbeenspieren zijn belangrijk om goed te trainen in iedere sport. De quadriceps is de bovenkant van je been, de regio tussen de heup en het kniegewricht en is opgebouwd uit één bot. en wordt voornamelijk getraind door middel van het leg extensions apparaat en natuurlijk squats. Het dijbeen daarentegen bestaat meerdere spieren, pezen en ligamenten. De bovenbenen zijn belangrijk omdat ze zorgen voor het strekken van de knie, en hebben ook een functie tijdens het krachtzetten van een beweging, de bovenbeenspieren zijn verantwoordelijk voor het buigen van de heup.

Genoeg redenen om je bovenbenen uitvoerig te trainen. Bij Muscle Power helpen we je graag met het kiezen van de juiste apparatuur. 

Naast een compoundoefening zoals squaten die zich op de gehele beenspier concentreert, zijn isolatie oefeningen ook van belang om de spier extra aan te spreken en eventueel zwakke spiergroepen in het specifiek te kunnen trainen.

Wij van Muscle Power hebben verschillende soorten quadriceps trainers in het assortiment.

Een bekende oefening is de leg extension

 

 

Wij zijn met vakantie
In verband met vakantie is Muscle Power tot en met maandag 31 juli gesloten. U kunt de bestelling gewoon plaatsen, we leveren weer vanaf 1 augustus goederen uit. Daarom bieden we speciaal voor uw geduld 10% korting op alle artikelen, korting geldt ook op de al afgeprijsde artikelen, voer bij het afrekenen actiecode: MPZOMER17 in. Wij wensen u een hele fijne zomer vakantie toe.