Quadriceps

Quadriceps

Ben jij op zoek naar een goed leg extension apparaat? Zoek dan niet verder en bekijk het assortiment leg extensions aparaten om jouw bovenbenen zo optimaal mogelijk te trainen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De bovenbeen spieren

De bovenbeenspieren zijn belangrijk om goed te trainen in iedere sport. De quadriceps is de bovenkant van je been, de regio tussen de heup en het kniegewricht en is opgebouwd uit één bot en wordt voornamelijk getraind door middel van het leg extensions apparaat en natuurlijk squats. Het dijbeen daarentegen bestaat meerdere spieren, pezen en ligamenten. De bovenbenen zijn belangrijk omdat ze zorgen voor het strekken van de knie, en hebben ook een functie tijdens het krachtzetten van een beweging, de bovenbeenspieren zijn verantwoordelijk voor het buigen van de heup.

Genoeg redenen om je bovenbenen uitvoerig te trainen. Bij Muscle Power helpen we je graag met het kiezen van de juiste apparatuur. 

Naast een compoundoefening zoals squaten die zich op de gehele beenspier concentreert, zijn isolatie oefeningen ook van belang om de spier extra aan te spreken en eventueel zwakke spiergroepen in het specifiek te kunnen trainen.

Wij van Muscle Power hebben verschillende soorten quadriceps trainers in het assortiment.

Een bekende oefening is de leg extension