Rubberen / Chrome kettlebells

Rubberen / Chrome kettlebells

Deze mooie afgewerkte kettlebells zijn omhuld met rubber dat extra bescherming biedt voor de kettlebell maar ook voor bijvoorbeeld een houten vloer. Dus zeker geschikt voor thuisgebruik maar ook voor sportscholen en sporters die hoge eisen stellen aan materialen en uitstraling. Deze kettlebell heeft een glad afgewerkte verchroomde stalen greep die comfortabel aanvoelt. Ook staat op iedere kettlebell duidelijk de zwaarte vermeld.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Deze kettlebells zijn een aanrader voor beginners of mensen met gladde handen. Omdat de kettlebells een rubberen omhulsel hebben, richten zij minder schade aan, aan hun omgeving. Anders dan de normale variant van de kettlebell richt deze lijn zich op uiterlijk en veiligheid. Het chromen handvat van de kettlebell voelt tevens fijner aan tijdens oefeningen.

Ben je een ervaren crossfitter? Kijk dan vooral naar jou persoonlijke voorkeur wanneer je een kettlebell aanschaft. Wij hebben naast deze lijn ook een lijn competitie kettlebells en natuurlijk de klassieke kettlebell.