Harbinger Tricep Bicep Bar Grips

Verander je barbell, dumbbell en pull-up bar in een comfortabele stang om mee te trainen. De Harbinger Tricep Bicep bars zijn uitstekende fitnessaccessoires om spieren beter te activeren en prestaties tijdens gewichtheffen te verbeteren.
€ 32,90
Incl. BTW
Op voorraad
Harbinger Tricep Bicep Bar Grips
Harbinger Tricep Bicep Bar Grips Harbinger Tricep Bicep Bar Grips Harbinger Tricep Bicep Bar Grips Harbinger Tricep Bicep Bar Grips Harbinger Tricep Bicep Bar Grips

Details

Harbinger Tricep Bicep Bar Grips

Verander je barbell, dumbbell en pull-up bar in een comfortabele stang om mee te trainen. De Harbinger Tricep Bicep bars zijn uitstekende fitnessaccessoires om spieren beter te activeren en prestaties tijdens gewichtheffen te verbeteren. Het ergonomische ontwerp bevordert de juiste positie van je handen voor effectievere hand en onderarm training.

Een goede positie van de handen tijdens een oefening vermindert de belasting op je handen en polsen, waardoor het veiliger is om zwaardere gewichten te tillen of meer herhalingen te maken. Daarnaast blijven deze grepen stevig op hun plek zitten. De Tricep Bicep Bar grips zijn compatibel met iedere standaard halterstang.

De handgrepen zijn duurzaam en licht van gewicht zodat je ze gemakkelijk kunt meenemen. Ook zijn ze eenvoudig schoon te maken. De Harbinger Tricep Bicep Bar Grips worden per paar geleverd.

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie
Art.nr. 20841
Gebruik Professioneel, Semi-professioneel, Thuisgebruik