Harbinger Thin Bar Grips

Wees de eerste om dit product te waarderen

Beschikbaarheid: Op voorraad

SKU: 20842
€ 18,90 € 15,62 Excl. BTW
OF

Korte beschrijving

Met de dunne bar grips van Harbinger ligt jouw halterstang of dumbbell extra comfortabel in de hand. Met de Harbinger Thin Bar Grips bescherm je de handen en verbeter je de prestaties tijdens het gewichtheffen.

Details

Harbinger Thin Bar Grips

Met de dunne bar grips van Harbinger ligt jouw halterstang of dumbbell extra comfortabel in de hand. Met de Harbinger Thin Bar Grips bescherm je de handen en verbeter je de prestaties tijdens het gewichtheffen. De ergonomische vorm past past perfect in de ronding van de hand en vermindert de druk op de handen en polsen waardoor je het trainen met zwaardere gewichten veiliger maakt.

Daarnaast geeft het extra grip en kun je meer herhalingen uitvoeren. Dit alles zorgt voor een effectievere training. De handgrepen passen om iedere standaard halterstang. De grepen kun je snel en eenvoudig aan veschillende apparatuur bevestigen.

De Harbinger Thin Bar Grips zijn duurzaam en licht van gewicht waardoor je ze gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Ook zijn ze gemakkelijk schoon te maken. De Bar Grips worden geleverd per paar en passen bijna in elk formaat van handen.

Deze Bar Grips zijn geschikt voor olympische halterstangen.

Aanvullende Informatie

Merken Harbinger
Gebruik Professioneel, Semi-professioneel, Thuisgebruik
Lengte 12,7 cm