Harbinger Ergo Grip Strength System

Het Harbinger Ergo Grip Strength System is een uniek ontworpen product waarmee je snel en efficiënt de kracht in je gehele hand en vingers kunt opbouwen. Dit kun je thuis doen of onderweg.
€ 27,90
Op voorraad

Details

Harbinger Ergo Grip Strength System

Het Harbinger Ergo Grip Strength System is een uniek ontworpen product waarmee je snel en efficiënt de kracht in je gehele hand en vingers kunt opbouwen. Dit kun je thuis doen of onderweg. Juist omdat het trainen van je onderarmen soms lastig is, is het Ergo Grip Strength System van Harbinger zo handig!. Je krijgt door het gebruik hiervan meer kracht in je handen, onderarmen en polsen. Door het trainen van de spieren in je onderarmen vergroot je de grip kracht in het dagelijks leven.

Het ergonomische ontwerp van de donut met siliconen buitenlaag past in de natuurlijke vorm van de handen waardoor de Ergo Grip niet zo snel uit je handen zult vallen, zelfs niet wanneer je handen bezweet zijn. Ze zijn zeer eenvoudig schoon te maken met water. De Grip is zo ontworpen dat de vorm in verschillende maten handen past voor zowel man als vrouw.

De Ergo Grips van Harbinger worden geleverd in een set van 3 met verschillende weerstandsniveaus, namelijk 9 kg, 18 kg en 27 kg.

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie
Merken Harbinger
Gebruik Professioneel, Semi-professioneel, Thuisgebruik