23 Artikel(en)

per pagina

23 Artikel(en)

per pagina

Opbergrekken voor gewichten

De dumbbell rekken zijn ideaal om uw sportschool opgeruimd en netjes te houden. Bent u het zat dat de schijven door de hele sportschool slingeren? Met deze opbergrekken van Muscle Power is er voor iedere stang, plate, dumbbell of ball een passende oplossing.

In het assortiment hebben we de keuze uit 5 verschillende soorten opbergrekken. Deze zijn toegespitst aan uw voorkeur. Vaak worden in sportscholen een combinatie van rekken gebruikt zoals hier te vinden is. Mocht u toch alleen een oplossing zoeken voor bijvoorbeeld uw dumbbells, dan hebben wij een groot assortiment dumbbell rekken

We bieden 5 soorten opbergrekken aan:

Al onze opbergrekken voor zowel halterschijven als halterstangen zijn voor een halterschijf en halterstang van een diameter van 50mm. De Olympische halterstangen van 50mm zijn veel hoger belastbaar dan de 30mm stangen. 

Opbergrek voor halterschijven

Ben jij op zoek naar een opbergrek voor halterschijven? Wij bieden verschillende soorten opbergrekken voor halterschijven aan. Deze zijn voor halterschijven van een diameter van 50mm. Zo hebben wij naast de regulieren halterschijven ook opbergrekken voor bumperplates.

- Opbergrek voor halterstangen

Als je op zoek bent naar een opbergrekn voor halterstangen hebben wij een 6-tal uitvoeringen in het assortiment. Deze modellen zijn zeer efficiënt omdat er bij de ontwikkeling van deze opbergrekken vooral rekening mee is gehouden dat de opbergrekken voor halterstangen zo min mogelijk ruimte in beslag nemen. 

- Combinatie van halterschijven en halterstangen

Het is natuurlijk ook mogelijk om een combinatie opbergrek aan te schaffen voor zowel halterschijven als halterstangen. Wij hebben momenteel 2 modellen in het assortiment. 

- Opbergrek voor dumbbells

Veel verkocht zijn bij ons de opbergrekken voor de dumbbells. Wij werken zowel met dumbbell torens als met horizontale rekken. 

- Opbergrek overige ( voor o.a ballen en bags)

Zoek jij een opbergrek voor wallballs, medicijnballen, gymballen of powerbags? In deze sectie vind je handige opbergsystemen voor wallballs, medicijnballen, gymballen en powerbags. Voornamelijk wordt deze rekken aangeschaft voor sportscholen die gericht zijn op CrossFit.

Wat zijn de voordelen van een rek:

  1. U houdt uw ruimte opgeruimd en netjes.
  2. De halterstangen en halterschijven zijn overzichtelijk te vinden in een rek
  3. Ruimte besparend

Opbergrekken voor dumbbells, kettlebells, halterstangen, haltergewichten en wall balls

De opbergrekken van Muscle Power zijn efficiënt en effectief en zorgen er voor dat de ruimte zo goed mogelijk benut wordt. Deze opbergrekken zorgen er voor dat jouw ruimte altijd zo efficiënt mogelijk benut wordt en dat het opgeruimd oogt.